MIFF viste støtte til Israel på gaten i Moss og Tønsberg

Lørdag 10. juni arrangerte MIFF Østfold stand under Mossedagene. MIFF Vestfold deltok også med folk på standen. 14. juni arrangerte MIFF Vestfold stand på hjemmebane under Tønsbergdagen.

Fra standen til MIFF Vestfold torsdag 14. juni. (Foto: Privat)
Fra standen til MIFF Vestfold torsdag 14. juni. (Foto: Privat)

– Vi delte ut MIFFs spesialmagasin med Israels beste argumenter, sier styreleder Torben von Huth i MIFF Vestfold.

Her er bilder fra standen i Tønsberg 14. juni. Lokale magedansere bidro med show på standen. Solveig Rye Ghatso (i rosa) driver magedans-studio i Tønsberg og er leder for MIFF Vestfold.

 

Stand i Moss

Lørdag 9. juni hadde MIFF Østfold stand i Moss, forteller styreleder Bengt Ove Nordgård. MIFFs banner og Israel-flagget vaiet høyt i gågata. Rune Klevstad, Solveig Ghatso og Torben von Huth fra MIFF Vestfold deltok også på standen.

– Vi var mange timer i gågata, fikk snakket med mange mennesker og delt ut store mengder av informasjonsavisen, sier Nordgård.

MIFF kommer til å være aktiv på stand i en rekke byer i sommer. Det er viktig, kanskje mer enn noen gang tidligere, å gi tydelig støtte til Israel og det jødiske folk.

Her følger noen flere bilder fra standen i Moss.

 


Forrige artikkelNytt bilde i brannmerking-sak – offer skjulte brannsår på ryggen i to døgn
Neste artikkelPeres fikk Frihetsmedaljen av Obama
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.