Ti fylker har over 300 MIFF-medlemmer

MIFFs nettovekst har i løpet av de siste tre månedene vært på 107 medlemmer, mer enn ett nytt medlem om dagen. Hele ti fylker har nå over 300 medlemmer. Rogaland nærmer seg 900. Det trekkes premie blant nye som melder seg inn innen 31. august.

Standmateriell fra MIFF. (Illustrasjonsfoto: Conrad Myrland, MIFF)
Standmateriell fra MIFF. (Illustrasjonsfoto: Conrad Myrland, MIFF)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Alle nye som melder seg inn i MIFF fra 3. juni 2012, og betaler minst halv årskontingent innen 31. august 2012, deltar i trekning av varer for tusen kroner fra Israel-importøren Helsebua. Bli medlem her.

Tabellen under viser MIFFs medlemsvekst per fylke fra august 2011 til august 2012. I løpet av det siste året har antall fylker med mer enn 300 medlemmer økt fra åtte til ti.

MIFFs medlemsvekst fra august 2011 til august 2012.
MIFFs medlemsvekst fra august 2011 til august 2012.

Vil du pynte på statistikken for ditt fylke? Bli medlem her eller verv flere medlemmer fra ditt fylke.

 

Forrige artikkelDemonstrasjoner mot Iran-krig
Neste artikkelIsraeleres reaksjoner på Breivik-dommen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.