Hør foredrag av Justus Weiner

Fra torsdag 27. september holder den israelske forskeren Justus Reid Weiner foredragsrekke for Med Israel for fred i Kristiansand, Oslo, Stavanger, Stord, Bergen, Molde, Bodø og Tromsø.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Justus Reid Weiner er advokat med spesialekspertise på internasjonale menneskerettigheter. De siste årene har han arbeidet som forsker ved tenketanken Jerusalem Center for Public Affairs. Weiner underviser også på Hebrew University.

Weiner er utdannet ved University of California. Han har tidligere arbeidet som assisterende professor ved Boston University.

Weiner har fokusert en del av sitt forskningsarbeid på forfølgelsen av kristne  i det palestinske samfunnet og ulovlig boligbygging i Jerusalem-området. Han har også dokumentert hvordan palestinske barn ble utnyttet i militær kamp under den andre intifadaen.

I løpet av de siste årene har Weiner vært flere ganger i Norge, ofte som foredragsholder i MIFF. Han er en engasjert foredragsholder med stor kunnskap om Israel og Midtøsten-konflikten. I slutten av september og begynnelsen av oktober holder han foredrag i seks av MIFFs lokalforeninger, pluss to foredrag på MIFFs nasjonale seminar i Oslo.

 

Klikk på stedsnavn for å finne mer informasjon om foredragene.

Torsdag 27. september Kristiansand: Hvorfor er det ikke fred i Midtøsten?

Lørdag 29. september Oslo: Ulovlig bygging i Jerusalem, og de miljømessige, økonomiske og politiske følgene

Søndag 30. september Oslo: Kommer Assad til å falle?

Mandag 1. oktober Stavanger: Hvorfor er det ikke noen fred i Midtøsten?

Tirsdag 2. oktober Stord: Hvorfor er det ikke noen fred i Midtøsten?

Onsdag 3. oktober Bergen: Hvorfor er det ikke noen fred i Midtøsten?

Torsdag 4. oktober Molde: Hvorfor er det ikke fred i Midtøsten?

Fredag 5. oktober Bodø: Hvorfor er det ikke fred i Midtøsten?

Søndag 7. oktober Tromsø: Hvorfor er det ikke fred i Midtøsten?

 

Se oversikt over flere MIFF-møter.

 

Forrige artikkel– Iran har tatt seks av åtte trinn mot folkemord
Neste artikkelTok med seg poeng fra Bilbao
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.