Israel-konferansen 2013 i Trondheim

MIFFs årsmøte og generalforsamling blir neste år lagt til Stav Hotel mellom Værnes og Trondheim. Sett av helgen 31. mai til 2. juni i kalenderen!

Israel-konferansen 2013 blir avholdt på Stav Hotel utenfor Trondheim 31. mai til 2. juni 2013.
Israel-konferansen 2013 blir avholdt på Stav Hotel utenfor Trondheim 31. mai til 2. juni 2013.

Israel-konferansen 2013 blir avholdt på Stav Hotel i Trondheim 31. mai til 2. juni. Konferansen er MIFFs viktigste nasjonale samling, med generalforsamling, dyktige foredragsholdere, utflukt og sosialt samvær.

Program og priser er ikke klart, men MIFFs hovedstyre kan love at det blir interessante og informative foredrag og god stemning sammen med MIFFere fra hele landet.

– Sett av helgen i kalenderen allerede nå, oppmuntrer Morten Fjell Rasmussen, styreleder i MIFF.

Et av soverommene på Stav Hotel.
Et av soverommene på Stav Hotel.
Utsikten fra spisesalen er strålende.
Utsikten fra spisesalen er strålende.

Stav Hotel ligger 10 minutter kjøring fra Værnes flyplass langs motorveien inn mot Trondheim. Hotellet skriver på sine nettsider:

Hotellet ligger over E6 midt mellom Stjørdal og Trondheim, og har en fantastisk beliggenhet med utsikt over Trondheimsfjorden og Trøndelagsfylkene. Med vår beliggenhet på utsiden av bykjernen finner du en absolutt ro. Her får du samlet dine gjester til arbeidsro i flotte omgivelser med en fantastisk utsikt.

Vi har 62 store hotellrom av god standard og vi vektlegger kvalitet, atmosfære og den gode gjesteopplevelsen i vårt daglige arbeid.

Vi har flere lokaler som egner seg godt til bespisning og alle lokalene har en unik utsikt og atmosfære. Vår restaurant ligger ytterst ut mot fjorden og har en smalfull og moderne innredning med kapasitet opptil 200 personer.

Vi har totalt 6 møterom som rommer fra 5 til 200 personer. Alle våre møterom er utstyrt med prosjektorer og annet teknisk utstyr. Innredningen er fleksibel slik at vi kan sette opp det oppsettet som dere ønsker.

Vi ligger sentralt på motorveien og har alle fasiliteter som kjøpesentra og bysentrum i nærområdet. i tillegg har vi fantastiske turområder i Malvikmarka med gangavstand fra hotellet.

Vi har fri parkering og for øvrig en enkel tilkomst uansett hvilken retning du kommer fra.

Velkommen til en hyggelig opplevelse i unike omgivelser!

 

Israel-konferansen 2012 ble avholdt i Sandnes. I 2011 var vi i Åsgårdstrand i Vestfold, etter to år på rad på Gardermoen.

Forrige artikkelIsrael vil stanse strømmen av flyktninger fra Afrika
Neste artikkelUenighet i enigheten
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.