MIFF beklager nedetid på server

På grunn av enorm stor pågang til www.miff.no har nettstedet til tider vært utilgjengelig de siste døgn. Våre nettutviklere har jobbet hardt for å løse problemet og øke kapasiteten. Mandag kveld er serveren mer stabil enn på lenge.

Skjermdump fra miff.no
Skjermdump fra miff.no

Vi beklager på det sterkeste mye nedetid på miff.no den siste uken, og særlig mandag 19. november. Nettstedet kom opp igjen omkring omkring klokken 18.00.

På grunn av enorm pågang er server og database overbelastet, men våre nettutviklere har arbeidet med å finne en varig løsning på problemet.

Dersom miff.no igjen skulle bli utilgjengelig, kan vi anbefale israelske nettaviser som www.jpost.com, www.ynetnews.com, www.timesofisrael.com, www.haaretz.com, www.israelhayom.com. Her kan man holde seg oppdatert om situasjonen i Israel.

Norges største Israel-relaterte nettbutikk er også åpen – gjør julehandelen på torget.miff.no.

 

Tiltak

En rekke tiltak er gjennomført for å forbedre MIFFs serverkapasitet.

  • Serverens kapasitet (prosessorkraft, minne og harddisk) er doblet.
  • Nettsidens kildekode er optimalisert slik at belastningen på den sentrale databasen er redusert betydelig.
  • I tillegg er det gjort flere andre tiltak som skal gjøre bidra til at brukerne opplever at nettsiden går raskere.

Opplever du noen forskjell? Gi oss din tilbakemelding!

Forrige artikkelHva partene krever i våpenhvileforhandlinger
Neste artikkelIsraelsk selskap gjør Wikipedia til videogigant
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.