Vis din støtte til Israel i Oslo!

Velkommen til støttemarkering som Med Israel for fred arrangerer.
Velkommen til støttemarkering som Med Israel for fred arrangerer.

Vær ute i god tid!

MIFF har fått overveldende positiv respons på støttemarkeringen, og vi venter mange hundre deltakere. Kom derfor gjerne 15-30 minutter før, slik at sikkerhetskontroll kan bli avviklet på en god måte. Les mer om sikkerhet nederst på siden.

 

Ankomst

Politiet ber deltakerne ta seg til støttemarkeringen fra sørsiden og nordover langs Parkveien.

(Inngang blir ikke gjennom Slottsparken som tidligere varslet.)

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vær nøye med å følge politiets anvisninger.

 

Talere

Det blir flere appeller, blant annet fra stortingsrepresentantene Peter N. Myhre (FrP) og Hans Olav Syversen (KrF) og MIFFs nestleder Gabriel Edland. I tillegg er det flere overraskelser på talerlisten.

Sett av tid denne ettermiddagen! Vi forventer stor deltakelse! Ta med venner og kjente! Starttid er satt sent på dagen, slik at folk kan komme tilreisende fra hele landet.

Kom for å høre stortingsrepresentantene Peter N. Myhre (FrP) og Hans Olav Syversen (KrF).
Kom for å høre stortingsrepresentantene Peter N. Myhre (FrP) og Hans Olav Syversen (KrF).

Kan du ikke stille selv?

 

PAROLER:
– Det er riktig og viktig at Israel forsvarer sine innbyggere!
– Nei til terroren og islamismen til Hamas, som ødelegger livet til palestinerne i Gaza!
– Mediedekningen av Israel må bli rettferdig!

Ta med norske og israelske flagg!

 

Værmelding

Delvis skyet, opphold og 3 plussgrader er meldt i Oslo lørdag ettermiddag. Været skulle ikke være noen hindring fra å komme!

 

Sikkerhet

MIFF har hatt svært god kontakt med politiet i forkant av arrangementet, og politiet vil ha store mannskaper på jobb for å gi oss sikkerhet. Eventuelle motdemonstranter og pøbler vil bli holdt på god avstand, lover politiet. Samtidig ber politiet deltakerne om å vise forsiktighet med å vise fram store israelske flagg i bybildet når det ikke er politi i nærheten. MIFF ber alle unngå unødvendige provokasjoner.

Vi oppmuntrer alle Israels venner til å opptre rolig og med ikke-vold, slik de også gjorde i forbindelse med opptøyene i januar 2009.

Vi forventer at religiøse og politiske ledere i Israel-kritiske miljøer stagger sine pøbler slik at vi ikke får en repetisjon av volden og ødeleggelsene for fire år siden.

Alle som støtter frihet, demokrati og staters rett til selvforsvar burde kunne stille opp i støtte for vår ytringsfrihet. MIFF ønsker bare å bruke vår demokratiske rett til å fremme våre viktige paroler i gatebildet.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag