MIFF søker ny medarbeider

På bakgrunn av stadig vekst og økende arbeidsmengde søker Med Israel for fred en medlemsutvikler. En kreativ medarbeider har stor mulighet til å skape sin egen arbeidshverdag.
Søkere med arbeidslyst og kompetanse kan også få oppgaver knyttet til andre av MIFFs pågående aktiviteter.
Søkere med arbeidslyst og kompetanse kan også få oppgaver knyttet til andre av MIFFs pågående aktiviteter.

Her følger utlysningen av stillingen som medlemsutvikler i sin helhet.

Med Israel for fred (MIFF) er en norsk medlemsorganisasjon stiftet i 1978. Vårt hovedformål er å spre informasjon og skape større forståelse for Israel og det jødiske folk. De siste seks årene har organisasjonen økt fra 1600 til over 6700 medlemmer. MIFF har 18 lokallag over hele landet. En redaksjon og administrasjon med omlag to stillinger har ansvaret for Nordens største pro-israelske nettsted (www.miff.no), informasjonsavisen Midtøsten i fokus, ukentlige radiokommentarer, medie- og politikerkontakt, bokproduksjon, Facebook og Twitter med mer.


På bakgrunn av stadig vekst og økende arbeidsmengde søker MIFF en

Medlemsutvikler

Vår nye medarbeider skal være en ressurs og inspirator for organisasjonen og medlemmene.  Vedkommende skal arbeide med nye prosjekter som blir avtalt nærmere på bakgrunn av søkerens erfaring og kompetanse. En kreativ medarbeider har stor mulighet til å skape sin egen arbeidshverdag.

MIFF leter etter en person som har evner til å ta ansvar for følgende arbeidsoppgaver:

  • Medlemspleie
  • Koordinering av møter/ seminarer/ kurs
  • Rekruttering og opplæring, særlig rettet mot ungdom
  • Støtte til lokallag
  • Koordinering av standsaktivitet etc.
  • Videreutvikling av medlemsservice på nettsidene, SMS og sosiale medier etc.

Søkere med arbeidslyst og kompetanse kan også få oppgaver knyttet til andre av MIFFs pågående aktiviteter. MIFFs ansatte arbeider fra hjemmekontor, og vi er derfor åpne for søkere fra hele landet. Lønn og stillingsprosent (30-100 %) etter avtale, med seks måneders prøvetid. Fleksibel arbeidstid. Stillingen rapporterer til daglig leder.

Søkere må støtte MIFFs formål og grunnlag og strategien i vårt informasjonsarbeid for Israel. Kunnskap om Israel og Midtøsten er viktig. Tidligere frivillig engasjement for Israels sak vil bli vektlagt.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med daglig leder Conrad Myrland, tlf. 41 17 67 80.

Søknad med CV og referanser sendes post@miff.no innen søndag 30. juni 2013.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise