MIFF søker ny medarbeider

På bakgrunn av stadig vekst og økende arbeidsmengde søker Med Israel for fred en medlemsutvikler. En kreativ medarbeider har stor mulighet til å skape sin egen arbeidshverdag.

Søkere med arbeidslyst og kompetanse kan også få oppgaver knyttet til andre av MIFFs pågående aktiviteter.
Søkere med arbeidslyst og kompetanse kan også få oppgaver knyttet til andre av MIFFs pågående aktiviteter.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Her følger utlysningen av stillingen som medlemsutvikler i sin helhet.

Med Israel for fred (MIFF) er en norsk medlemsorganisasjon stiftet i 1978. Vårt hovedformål er å spre informasjon og skape større forståelse for Israel og det jødiske folk. De siste seks årene har organisasjonen økt fra 1600 til over 6700 medlemmer. MIFF har 18 lokallag over hele landet. En redaksjon og administrasjon med omlag to stillinger har ansvaret for Nordens største pro-israelske nettsted (www.miff.no), informasjonsavisen Midtøsten i fokus, ukentlige radiokommentarer, medie- og politikerkontakt, bokproduksjon, Facebook og Twitter med mer.


På bakgrunn av stadig vekst og økende arbeidsmengde søker MIFF en

Medlemsutvikler

Vår nye medarbeider skal være en ressurs og inspirator for organisasjonen og medlemmene.  Vedkommende skal arbeide med nye prosjekter som blir avtalt nærmere på bakgrunn av søkerens erfaring og kompetanse. En kreativ medarbeider har stor mulighet til å skape sin egen arbeidshverdag.

MIFF leter etter en person som har evner til å ta ansvar for følgende arbeidsoppgaver:

  • Medlemspleie
  • Koordinering av møter/ seminarer/ kurs
  • Rekruttering og opplæring, særlig rettet mot ungdom
  • Støtte til lokallag
  • Koordinering av standsaktivitet etc.
  • Videreutvikling av medlemsservice på nettsidene, SMS og sosiale medier etc.

Søkere med arbeidslyst og kompetanse kan også få oppgaver knyttet til andre av MIFFs pågående aktiviteter. MIFFs ansatte arbeider fra hjemmekontor, og vi er derfor åpne for søkere fra hele landet. Lønn og stillingsprosent (30-100 %) etter avtale, med seks måneders prøvetid. Fleksibel arbeidstid. Stillingen rapporterer til daglig leder.

Søkere må støtte MIFFs formål og grunnlag og strategien i vårt informasjonsarbeid for Israel. Kunnskap om Israel og Midtøsten er viktig. Tidligere frivillig engasjement for Israels sak vil bli vektlagt.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med daglig leder Conrad Myrland, tlf. 41 17 67 80.

Søknad med CV og referanser sendes post@miff.no innen søndag 30. juni 2013.

Forrige artikkelPLO-topp: – Jeg hadde hemmelig samtale med Netanyahu
Neste artikkel– Begynn med å skape fred hos dere selv
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.