Se Odd Myrlands foredrag om Vestbredden på MIFF Forum

Se talen som redaktør Odd Myrland holdt under MIFF Forum i Oslo lørdag 28. september. Han forklarer blant annet hvorfor flertallet av jødene i Israel går inn for en løsning med to stater for to folk.

Odd Myrland har vært redaktør for MIFFs informasjonsavis Midtøsten i fokus siden 1994. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Odd Myrland har vært redaktør for MIFFs informasjonsavis Midtøsten i fokus siden 1994. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

MIFF Forum ble arrangert over to dager siste helgen i september. Lørdag 28. september talte MIFFs avisredaktør Odd Myrland på Majorstuen Seniorsenter. Se hele tale på MIFFs YouTube-kanal eller i videovinduet under.

Første del

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E2ZfLahMr3M[/youtube]

Andre del

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t8iZ1UGkBzg[/youtube]

 

Forrige artikkelSe turistminister Uzi Landaus tale på MIFF Forum
Neste artikkelNekter å svare på MIFFs kritikk
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.