Nye lokallag av MIFF på vei på Sørlandet

Omlag 220 personer møtte fram for å høre Hallgrim Bergs foredrag i Lyngdal søndag. Nye lokallag av MIFF er på trappene både i Lyngdal, Setesdal og Vest-Telemark.

Hallgrim Berg takker Israels turistminister Uzi Landau på MIFF Forum 29. september 2013. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Hallgrim Berg takker Israels turistminister Uzi Landau på MIFF Forum 29. september 2013. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

Tilhørerne har strømmet til under Hallgrim Bergs foredragsturné på Sørlandet de siste dagene.

Torsdag 3. oktober var det fullt hus i MIFF Kristiansand – omlag 80 personer.

Fredag 4. oktober var det fullt hus i Bjaaen turistshytte i Setesdal. Et deltakerantall på omlag 65 er imponerende i det grisgrendte strøket. Interesserte både fra Setesdal og Vest-Telemark tenker på å starte nye lokallag av MIFF.

Rekorden i oppmøte ble knust da Berg talte i Lyngdal kulturhus søndag 6. oktober. Omkring 220 personer møtte fram, forteller Berg. I dag avslutter han denne runden med foredrag på Sørlandet i Folkeuniversitetet i Mandal og Salem i Kristiansand.

MIFF har fra før 18 lokalforeninger.

  • Dersom du er interessert i å starte lokallag i MIFF, kan du ta kontakt med daglig leder Conrad Myrland på tlf. 41 17 67 80 eller post@miff.no.
Forrige artikkelMiddelmådig popalbum
Neste artikkelIsraelerne har stor frihet til å reise
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -