Bli medlem og delta i trekning av ny iPad

Bli medlem av MIFF i dag! Dersom du betaler kontingent innen lørdag 31. mai deltar du i trekning av iPad med Retina-skjerm til verdi av 2.990,- Det haster om du vil bli med i trekningen!

Bli medlem av MIFF og vis at du støtter Israels sak i Norge!
Bli medlem av MIFF og vis at du støtter Israels sak i Norge!

Alle nye som tegner medlemskap i Med Israel for fred (MIFF) fra 1. april 2014 og betaler kontingent innen 31. mai 2014, deltar i trekning av én ny iPad med Retina-skjerm (verdi kr. 2.990,-).

MIFFs mål er å nå 7.000 medlemmer innen generalforsamlingen i Tønsberg 14. juni 2014. For å nå dette målet, trenger vi omlag 5 nye medlemmer hver dag. Hjelp oss å klare det, med at du tegner deg som medlem nå!

Det er svært mange gode grunner til å bli medlem av MIFF.

 

Forrige artikkelDe mest leste artiklene i 2013
Neste artikkelMenneskerettighetsbrudd mot palestinske kristne [bok]
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.