Vi ber deg bli medlem!

Støtter du MIFFs kamp for å spre israelernes beste argumenter og korrigere en urettferdig norsk mediedekning? – Da er det tid for å bli medlem!

Klikk på
Klikk på "Bli medlem i MIFF" for å komme til innmeldingsskjema.
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

La sommeren 2014 bli året hvor du står opp for Israels sak med aktiv handling!

Nettstedet Miff.no har flere titusen lesere hver måned. Dersom halvparten av disse ble medlemmer av MIFF kunne vi blitt en mange ganger mer slagkraftig organisasjon.

Dersom du fortsatt er i tvil, les ti gode grunner til å bli medlem av MIFF.

Klikk her for å gå til innmeldingsskjema.

Forrige artikkelVerv nytt medlem og delta i trekning av ny iPad
Neste artikkelFørste kvinnelige bataljonsjef i kampavdeling
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -