Det koster ikke mye å være med på laget!

For en relativt liten årskontingent får MIFFs medlemmer en informasjonsavis seks ganger i året og invitasjoner til interessante møter. Bli med på laget i dag!

Sammenligning mellom årspris for MIFF-medlemskap, NRK lisens og abonnement på Aftenpostens papiravis i 2014.
Sammenligning mellom årspris for MIFF-medlemskap, NRK lisens og abonnement på Aftenpostens papiravis i 2014.

Med Israel for fred (MIFF) har samlet norske venner av Israel helt siden starten på 1970-tallet. De siste årene har organisasjonen økt kraftig i antall medlemmer, fra under 2000 i 2008, til over 6500 i 2013.

Vi håper også du vil bli med i en av Norges raskest voksende organisasjoner! Det koster fra kun 59 øre om dagen for studenter og pensjonister!

Klikk her for å bli medlem! Ring 41 17 67 80 dersom du har noen spørsmål.

 

Forrige artikkelMer kontakt mellom Israel og Norge
Neste artikkelLiten tillit til at Obama stanser Iran
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.