MIFF talte Israels sak på Karl Johan

Lørdag 25. januar stod frivillige MIFF-medlemmer på stand på Egertorget i Oslo. Vi delte ut flere hundre eksemplarer av vårt spesialmagasin og fikk gode samtaler med svært mange.

En glad gjeng fra MIFF Oslo, MIFF Østfold og MIFF Vestfold talte Israels sak på Karl Johan. F.v. Vigdis Wilhelmsen, Tore Wilhelmsen, Rune Klevstad, Arya Kalr, Alf Bakken (delvis skjult), Bengt-Ove Nordgård, Conrad Myrland, Torben von Huth og Erik Lund. (Foto: Atle Hansen, MIFF)
En glad gjeng fra MIFF Oslo, MIFF Østfold og MIFF Vestfold talte Israels sak på Karl Johan. F.v. Vigdis Wilhelmsen, Tore Wilhelmsen, Rune Klevstad, Arya Kalr, Alf Bakken (delvis skjult), Bengt-Ove Nordgård, Conrad Myrland, Torben von Huth og Erik Lund. (Foto: Atle Hansen, MIFF)

Du kan se bilder fra standen i dette albumet på MIFFs Facebook-side.

Det var en flott opplevelse å stå på stand for MIFF på Karl Johan i dag. Oslo-politiet var møtt fram mannsterkt for å gi oss sikkerhet, men heldigvis var det ikke behov for deres innsats. Alt forløp stille og rolig for seg.

Mot slutten kom en liten gruppe på 5-10 ungdommer fra partiet Rødt, men politiet anviste dem stilt og rolig en plass lengre ned i gata. Flere av ungdommene hadde vi snakket fredelig med tidligere på dagen.

Se video fra standen her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8cFN8KmDm8E[/youtube]

Forrige artikkelHvorfor er israelerne imot at andre land får atomvåpen når de har det selv?
Neste artikkel60 Knesset-medlemmer deltar på minneseremoni i Auschwitz
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.