MIFF talte Israels sak på Karl Johan

Lørdag 25. januar stod frivillige MIFF-medlemmer på stand på Egertorget i Oslo. Vi delte ut flere hundre eksemplarer av vårt spesialmagasin og fikk gode samtaler med svært mange.
En glad gjeng fra MIFF Oslo, MIFF Østfold og MIFF Vestfold talte Israels sak på Karl Johan. F.v. Vigdis Wilhelmsen, Tore Wilhelmsen, Rune Klevstad, Arya Kalr, Alf Bakken (delvis skjult), Bengt-Ove Nordgård, Conrad Myrland, Torben von Huth og Erik Lund. (Foto: Atle Hansen, MIFF)
En glad gjeng fra MIFF Oslo, MIFF Østfold og MIFF Vestfold talte Israels sak på Karl Johan. F.v. Vigdis Wilhelmsen, Tore Wilhelmsen, Rune Klevstad, Arya Kalr, Alf Bakken (delvis skjult), Bengt-Ove Nordgård, Conrad Myrland, Torben von Huth og Erik Lund. (Foto: Atle Hansen, MIFF)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Du kan se bilder fra standen i dette albumet på MIFFs Facebook-side.

Det var en flott opplevelse å stå på stand for MIFF på Karl Johan i dag. Oslo-politiet var møtt fram mannsterkt for å gi oss sikkerhet, men heldigvis var det ikke behov for deres innsats. Alt forløp stille og rolig for seg.

Mot slutten kom en liten gruppe på 5-10 ungdommer fra partiet Rødt, men politiet anviste dem stilt og rolig en plass lengre ned i gata. Flere av ungdommene hadde vi snakket fredelig med tidligere på dagen.

Se video fra standen her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8cFN8KmDm8E[/youtube]

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise