Endringer i MIFFs stab

Kenneth O. Bakken (f.v.) har gått av som journalist i MIFFs redaksjon. Geir Knutsen er ansatt som medlemsutvikler på deltid, Tor-Bjørn Nordgaard er vikar for Bakken som journalist.

Fra venstre: Kenneth O. Bakken, Geir Knutsen, Tor-Bjørn Nordgaard. (Foto: Privat)
Fra venstre: Kenneth O. Bakken, Geir Knutsen, Tor-Bjørn Nordgaard. (Foto: Privat)

Journalist Kenneth O. Bakken (28) har i januar valgt å slutte i jobben etter fire år på heltid i MIFFs redaksjon. Bakken går av på grunn av sykdom. Han er født med Huntingtons sykdom, og de siste årene er sykdomsbildet blitt forverret.

– MIFF har vært en redningsbøye for meg. Dere gav meg den første jobben jeg brydde meg noe om i tenårene og kjærligheten og respekten for MIFF har bare vokst etterhvert som jeg begynte i full stilling i 2010, skriver Bakken i sin avskjedssøknad til hovedstyret.

Det er et stort tap for MIFF at Bakken nå ikke lenger kan skrive artikler for miff.no og Midtøsten i fokus.

– Det har vært en stor glede å følge Bakken fra en ung og ivrig elev i videregående skole til en reflektert og kunnskapsrik journalist og Midtøsten-ekspert, sier daglig leder i MIFF, Conrad Myrland.

I høst ansatte MIFF Geir Knutsen fra Trondheim som medlemsutvikler i en mindre deltidsstilling. Han har også skrevet artikler for miff.no.

Fra januar har frilansjournalist Tor-Bjørn Nordgaard fra Seljord jobbet deltid for MIFF som midlertidig vikar for Bakken. Dette er to navn som MIFFs medlemmer helt sikkert får se mye mer til i tiden som kommer.

MIFF ønsker Bakken alt godt videre i livet, og sier velkommen til Knutsen og Nordgaard.

Forrige artikkelUenige om syv prosent av Vestbredden
Neste artikkelUtvikler balanse-sko
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.