Endringer i MIFFs stab

Kenneth O. Bakken (f.v.) har gått av som journalist i MIFFs redaksjon. Geir Knutsen er ansatt som medlemsutvikler på deltid, Tor-Bjørn Nordgaard er vikar for Bakken som journalist.
Fra venstre: Kenneth O. Bakken, Geir Knutsen, Tor-Bjørn Nordgaard. (Foto: Privat)
Fra venstre: Kenneth O. Bakken, Geir Knutsen, Tor-Bjørn Nordgaard. (Foto: Privat)

Journalist Kenneth O. Bakken (28) har i januar valgt å slutte i jobben etter fire år på heltid i MIFFs redaksjon. Bakken går av på grunn av sykdom. Han er født med Huntingtons sykdom, og de siste årene er sykdomsbildet blitt forverret.

– MIFF har vært en redningsbøye for meg. Dere gav meg den første jobben jeg brydde meg noe om i tenårene og kjærligheten og respekten for MIFF har bare vokst etterhvert som jeg begynte i full stilling i 2010, skriver Bakken i sin avskjedssøknad til hovedstyret.

Det er et stort tap for MIFF at Bakken nå ikke lenger kan skrive artikler for miff.no og Midtøsten i fokus.

– Det har vært en stor glede å følge Bakken fra en ung og ivrig elev i videregående skole til en reflektert og kunnskapsrik journalist og Midtøsten-ekspert, sier daglig leder i MIFF, Conrad Myrland.

I høst ansatte MIFF Geir Knutsen fra Trondheim som medlemsutvikler i en mindre deltidsstilling. Han har også skrevet artikler for miff.no.

Fra januar har frilansjournalist Tor-Bjørn Nordgaard fra Seljord jobbet deltid for MIFF som midlertidig vikar for Bakken. Dette er to navn som MIFFs medlemmer helt sikkert får se mye mer til i tiden som kommer.

MIFF ønsker Bakken alt godt videre i livet, og sier velkommen til Knutsen og Nordgaard.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise