Moti Paz til ni lokalforeninger

Fra mandag 24. mars skal den israelske reserveoffiseren og krigshelten Moti Paz holde foredrag i ni av MIFFs lokalforeninger. Kom for å høre siste nytt om den politiske og sikkerhetsmessige situasjonen i Israel.
Moti Paz. (Foto: Privat)
Moti Paz. (Foto: Privat)

Før 24. mars er det en rekke interessante møter med andre foredragsholdere i Stavanger, Molde, Stange ved Hamar, Arendal og  Ål.

Brigader Moti Paz forteller om den aktuelle situasjonen i Israel, men også fra sine opplevelser i Jom Kippur-krigen i 1973. Etter krigen fikk han utmerkelser for sin innsats.

Paz har også vært leder for Jewish Agency i St. Petersburg i fire år. Her ledet han arbeidet med å hjelpe russisk-talende jøder å flytte til Israel.

Ta med venner og kjente til møtene! Alle foredragene blir tolket til norsk. Paz holder foredrag i følgende lokalforeninger.

Paz var og så i Norge i januar 2013. Her kan du se foredraget som han den gang holdt i MIFF Vestfold.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lgsSCUNGMEE[/youtube]

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelNRK: Mange palestinere er imot boikotten
Neste artikkelLøgnuken i gang på UiO
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise