Moti Paz til ni lokalforeninger

Fra mandag 24. mars skal den israelske reserveoffiseren og krigshelten Moti Paz holde foredrag i ni av MIFFs lokalforeninger. Kom for å høre siste nytt om den politiske og sikkerhetsmessige situasjonen i Israel.

Moti Paz. (Foto: Privat)
Moti Paz. (Foto: Privat)

Før 24. mars er det en rekke interessante møter med andre foredragsholdere i Stavanger, Molde, Stange ved Hamar, Arendal og  Ål.

Brigader Moti Paz forteller om den aktuelle situasjonen i Israel, men også fra sine opplevelser i Jom Kippur-krigen i 1973. Etter krigen fikk han utmerkelser for sin innsats.

Paz har også vært leder for Jewish Agency i St. Petersburg i fire år. Her ledet han arbeidet med å hjelpe russisk-talende jøder å flytte til Israel.

Ta med venner og kjente til møtene! Alle foredragene blir tolket til norsk. Paz holder foredrag i følgende lokalforeninger.

Paz var og så i Norge i januar 2013. Her kan du se foredraget som han den gang holdt i MIFF Vestfold.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lgsSCUNGMEE[/youtube]

 

Forrige artikkelNRK: Mange palestinere er imot boikotten
Neste artikkelLøgnuken i gang på UiO
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.