26 minutt med MIFFs leder

Daglig leder Conrad Myrland forteller om MIFFs arbeid og forventningene MIFF har til den norske regjeringen. Se 26 minutters tv-intervju.
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred, i studio på Visjon Norge onsdag 26. februar 2014. (Skjermdump fra Visjon Norge)
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred, i studio på Visjon Norge onsdag 26. februar 2014. (Skjermdump fra Visjon Norge)

Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, ble intervjuet i Studio Direkte på Visjon Norge onsdag 26. februar. Visjon Norge er en kristen tv-kanal som bruker en større del av sin sendeflate til Israel-relaterte innslag, både med teologisk og politisk vinkling.

MIFF er en religiøs nøytral organisasjon, men stiller opp der vi blir invitert for å forklare israelernes synspunkter.

På slutten av intervjuet forklarer Myrland hvorfor det store flertallet av israelere ikke er interessert i å holde fast på flest mulig kvadratmeter av Vestbredden, men støtter en løsning med to stater for to folk.

Se hele intervjuet med Conrad Myrland på Visjon Norges nettside ved å klikke her.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise