26 minutt med MIFFs leder

Daglig leder Conrad Myrland forteller om MIFFs arbeid og forventningene MIFF har til den norske regjeringen. Se 26 minutters tv-intervju.

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred, i studio på Visjon Norge onsdag 26. februar 2014. (Skjermdump fra Visjon Norge)
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred, i studio på Visjon Norge onsdag 26. februar 2014. (Skjermdump fra Visjon Norge)

Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, ble intervjuet i Studio Direkte på Visjon Norge onsdag 26. februar. Visjon Norge er en kristen tv-kanal som bruker en større del av sin sendeflate til Israel-relaterte innslag, både med teologisk og politisk vinkling.

MIFF er en religiøs nøytral organisasjon, men stiller opp der vi blir invitert for å forklare israelernes synspunkter.

På slutten av intervjuet forklarer Myrland hvorfor det store flertallet av israelere ikke er interessert i å holde fast på flest mulig kvadratmeter av Vestbredden, men støtter en løsning med to stater for to folk.

Se hele intervjuet med Conrad Myrland på Visjon Norges nettside ved å klikke her.

Forrige artikkelIDFs marinekommando stanset rakettlevering til Gaza
Neste artikkelSlik kommer israelernes stemme inn i norske skoler
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.