MIFF er på vei til ny medlemsrekord

De siste tre ukene har MIFF økt netto med over hundre medlemmer. Se hvordan MIFF vokser i ditt fylke.

Fra MIFFs stand på Karl Johan i Oslo sentrum lørdag 25. januar 2014.
Fra MIFFs stand på Karl Johan i Oslo sentrum lørdag 25. januar 2014.

Med Israel for fred (MIFF) har hatt sterk medlemsvekst de siste årene.

Fra 2010 til 2011 økte MIFF netto med 1.625 medlemmer. Fra 2011 til 2012 økte organisasjonen med 989 medlemmer. Nettoveksten fra landsmøtet 2012 til landsmøtet 2013 var på 714 medlemmer, en økning tilsvarende 12 prosent.

Jo større en organisasjon blir, jo vanskeligere er det å fortsette rask vekst. Det har også MIFF fått erfare det siste året. Ikke alle som har meldt seg inn velger å betale kontingenten når det kommer til stykket, og da må disse vaskes bort.

Ved vaskingen i januar 2014 ble vi satt noen skritt tilbake i medlemsveksten, men med sterk tilstrømning i årets to første måneder nærmer vi oss nå nivået vi var på ved generalforsamlingen 1. juni 2013. Den gang viste medlemsstatistikken 6.720 medlemmer.

Det siste medlemstallet som er helt ajourført per 11. mars viser at MIFF har 6686 medlemmer, etter en netto vekst fra 6582 19. februar. Se i tabellen hvordan veksten fordelte seg på fylkene.

Netto medlemsutvikling i MIFF fra 19. februar til 11. mars 2014.
Netto medlemsutvikling i MIFF fra 19. februar til 11. mars 2014.

Dersom tilstrømningen av nye medlemmer fortsetter, kan MIFF nok en gang notere medlemsrekord når generalforsamlingen blir avholdt i Tønsberg 14. juni 2014.

 

Forrige artikkelDødsraten doblet i syrisk borgerkrig
Neste artikkel“Ekstreme bosettere i krig med Israel”
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.