Ny avis og ny krefter

MIFFs redaksjon har jobbet med redusert kapasitet de siste fire månedene. Nå begynner Tor-Bjørn Nordgaard i omlag 70 prosent stilling.

Forsiden til Midtøsten i fokus nr. 2/2014.
Forsiden til Midtøsten i fokus nr. 2/2014.

Mandag 31. mars ble MIFFs avis Midtøsten i fokus nr. 2/2014 sendt i trykken. Du kan lese avisen her.

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=140331134039-52da61c652a846476a919db2419bace2 docname=2014-02 username=miff loadinginfotext=2014-02%20Midt%C3%B8sten%20i%20fokus width=420 height=305 unit=px]

Helt siden begynnelsen av desember, da journalist Kenneth O. Bakken sluttet å jobbe for MIFF på grunn av sykdom, har de tilgjengelige ressursene i MIFFs redaksjon vært betydelig mindre enn før. Likevel har vi prøvd så godt vi kunne å holde leserne oppdatert på utviklingen i Israel og Norges forhold til Israel.

Fra i dag 1. april 2014 kommer journalistkreftene i redaksjonen tilbake omtrent til nivå på det vi har hatt de siste årene. Tor-Bjørn Nordgaard, som allerede har fungert på deltid som vikar for Bakken, begynner nå i fast stilling som journalist. Han kommer til å jobbe 60-80 prosent for MIFF, og ellers fortsatte som frilansjournalist og forfatter.

Ellers består redaksjonen av daglig leder og nettredaktør Conrad Myrland og avisredaktør Odd Myrland. MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen, som jobber i en liten deltidsstilling for MIFF, skriver også artikler enkelte ganger.

 

Positive tall

MIFFs medlemmer og givere fortsetter å støtte arbeidet med stor sjenerøsitet. I første kvartal lå inntekter fra kontingent og gave 7 prosent over budsjett og 17 prosent over samme periode i 2013. Hjertelig takk!

 

Send oss tips!

MIFFs redaksjon setter stor pris på tips fra lesere, spesielt om saker som angår Israel i Norge. Dersom det har stått en artikkel eller et leserbrev om Israel i din lokalavis, ta et scan eller et bilde og send til post@miff.no!

Forrige artikkelEhud Olmert er dømt
Neste artikkelGratis helgeseminar for ungdom fra hele landet i Kristiansand
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.