Hjelp MIFF å ønske Israels president hjertelig velkommen!

12. mai kommer Israels president Shimon Peres på statsbesøk i Norge. Hjelp MIFF å rykke inn helsides annonse med velkomsthilsen til Israels statsoverhode i flest mulig aviser!

For første gang kommer en israelsk president på statsbesøk i Norge. (Foto: Dragan Tatic, Østerrikes utenriksdepartement)
For første gang kommer en israelsk president på statsbesøk i Norge. (Foto: Dragan Tatic, Østerrikes utenriksdepartement)

Hans Majestet Kong Harald V og regjeringen har invitert Israels president Shimon Peres (90) på et historisk statsbesøk i Norge mandag 12. og tirsdag 13. mai. Palestinakomiteen mener det er “upassende” og “uheldig”, og ber opposisjonen protestere. Det er lite som mer tydelig kan fortelle at kongen og regjeringen har gjort noe riktig.

MIFF på sin side vil vise at mange setter stor pris på besøket fra Israel!

På vegne av alle Israels venner i Norge vil MIFF sørge for at presidenten blir ønsket hjertelig velkommen. 12. mai rykker MIFF inn en helsides annonse i flere av landets større aviser hvor vi ønsker Shimon Peres velkommen og presenterer MIFF. Vi vil også ha kampanjer på Facebook og Twitter.

Som alt MIFFs arbeid, vil også velkomsthilsenen til Israels president finansieres av våre 6700 medlemmer og andre frivillige støttespillere. Dersom du ønsker å gi en øremerket gave til prosjektet kan du bruke konto 78770654539 og merke innbetalingen “Ønsker Israels president velkommen”.

Annonsen er allerede booket i landets nest største avis VG og de nasjonale dagsavisene Vårt Land og Dagen. Vi ønsker også å gå ut i en eller flere av aviser som Aftenposten, Dagens Næringsliv, Dagbladet eller Nationen, men det vil være avhengig av hvor mange som gir sin støtte til velkomstaksjonen.

Dersom du gir en gave på 3000 kroner eller mer innen mandag 5. mai 2014, kan du be MIFF nevne deg som sponsor i annonsen. Ta kontakt på post@miff.no.

  • Ønsk Shimon Peres velkommen til Norge med din gave til konto 78770654539.
Forrige artikkelSamarbeid med Hamas vil bety slutt på samtaler
Neste artikkel– Små land må ikke la seg presse
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.