Flying start på Gjøvik

I forrige uke ble MIFFs lokallag nummer 24 etablert. Det siste året har MIFF hatt 33 prosent økning i antall lokalforeninger.

Det nye interimstyret i MIFF Gjøvik sammen med foredragsholder Hallgrim Berg (nummer tre fra venstre). (Foto: Privat)
Det nye interimstyret i MIFF Gjøvik sammen med foredragsholder Hallgrim Berg (nummer tre fra venstre). (Foto: Privat)

Onsdag 7. mai holdt forfatter og tidligere stortingsrepresentant Hallgrim Berg foredrag på Gjøvik.

– Møtet gikk over all forventning. Det kom omlag førti personer, og syv meldte seg inn som nye medlemmer. Møtet var helt topp, og vi fikk mange gode tilbakemeldinger, forteller Kai Robert Hansen.

Han har dannet et interimstyre sammen med Jøran Ødegaard, Mary-Ann Nordve Lindalen, John-Erik Grane og Kamaran Moradian.

MIFF har det siste året økt fra 18 til 24 lokalforeninger. MIFF oppmuntrer alle Israel-venner til å delta på lokalforeningenes åpne møter og engasjere seg i arbeidet!

 

Forrige artikkelGeorge Deek i MIFF Sunnmøre: Hvordan styrke samarbeid mellom Israel og Norge?
Neste artikkelFesten som ikke skal ta slutt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.