Bli kjent med Tønsbergs historie

Under Israel-konferansen i Tønsberg 13.-15. juni blir det guidet tur hvor deltakerne blir tatt med tilbake til vikingtiden.

Fredag 13. juni til søndag 15. juni inviterer Med Israel for fred (MIFF) til årets landsmøte og generalforsamling. Programmet er som vanlig en god kombinasjon av svært interessante foredrag og sosiale samvær for Israel-venner fra hele landet.

Etter lunsj lørdag 14. juni har MIFF Vestfold fått på plass en spennende utflukt for alle som vil være med. Utflukten blir i form av en vandretur fra hotellet.

– Vi skal få se sagabyen på Haugar med gravhauger og tingstedet fra vikingtid til middelalderen, forteller Solveig Rye Ghatso, leder i MIFF Vestfold. Lokale guider forteller om Tønsbergs spennende historie og om arvestriden blant sønnene til Harald Hårfagre.

Gåturen fra hotellet vil gi flott utsikt over byen, og også gå gjennom et nydelig område med gamle trær og markblomster.  Tingstedet ligger ved Vestfold Kunstmuseum som er en flott bygning med spennende arkitektur.

Dersom du ennå ikke har meldt deg på, bør du gjøre dette så raskt som mulig gjennom innmeldingsskjemaet du finner ved å trykke her.

 

Forrige artikkelEn av fire har antisemittiske oppfatninger
Neste artikkel14. mai feiret i MIFF Asker
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.