Hjelp MIFF å passere 7000 medlemmer

Med Israel for fred (MIFF) har per i dag 6919 medlemmer. Vårt kortsiktige mål er å passere 7.000 medlemmer, men da trenger vi deg med på laget. Meld deg inn slik at vi når 70000 så raskt som mulig!

Grafen viser MIFFs medlemsvekst fra starten i 1978 til generalforsamlingen 14. juni 2014.
Grafen viser MIFFs medlemsvekst fra starten i 1978 til generalforsamlingen 14. juni 2014.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Som du kan se på grafen i toppen har MIFF hatt en rask medlemsvekst de siste årene. Det siste året har netto medlemsvekst vært noe mindre enn de foregående årene, men vi regner med hjelp fra deg til å kunne fortsette å vokse!

Dersom du ikke er medlem ennå, gir vi deg ti gode grunner til å bli medlem. Hvis du lurer på hvorfor en norsk medlemsorganisasjon bør støtte Israel og formidle israelernes synspunkter, kan du finne gode svar her. Vil du vite i detalj hvilket arbeid MIFF gjør for Israel, se årsrapporten for 2014. Når all tvil er ryddet til side, trykker du her for å finne innmeldingsskjemaet.

Dersom du allerede er medlem, er det beste du kan gjøre å snakke varmt om MIFF til venner og familie. Tilby dem hjelp til å melde seg inn! Husk også å dele MIFFs informasjon i sosiale medier. Dette gir svært gode muligheter for å nå langt ut!

Hvilken dato tror du MIFF vil passere 7000 medlemmer? Skriv ditt tips i kommentarfeltet under.

 

Forrige artikkelNye rakettangrep fra Gaza
Neste artikkelTruet av slektninger etter å ha kritisert kidnappingen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.