Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Nå gir gaver til MIFF skattefradrag!

Send inn ditt personnummer til post@miff.no for å kunne få skattefradrag for gaver til MIFF. (Illustrasjonsfoto: Ben Andreas Harding, flickr.com)
Send inn ditt personnummer til post@miff.no for å kunne få skattefradrag for gaver til MIFF. (Illustrasjonsfoto: Ben Andreas Harding, flickr.com)
For hver 1000 kroner du gir i frivillig bidrag til MIFFs informasjonsarbeid, kan du få 270 kroner mindre i skatt! Se hvordan her.

Med Israel for fred (MIFF) er fra og med inneværende år godkjent i skattefradragsordningen for frivillige organisasjoner. MIFF sendte søknad om å bli med i ordningen etter at vi gikk over til et toppmoderne medlems- og økonomisystem høsten 2013.

Minstebeløpet for å få fradrag er 500 kroner i gave i løpet av året. Andre betalinger til MIFF, som kontingent og bokkjøp, gjelder ikke som gave og kommer ikke med i ordningen.

Maksimalt fradrag for gaver til én eller flere organisasjoner er 16.800 kroner. Ektepar eller samboere kan til sammen få fradrag på hele 33.600 per år.

Fradraget gir en redusert skatt med 27 prosent av den totale gavesummen. For å få skattefradrag for din gave til MIFF i 2014 er det viktig at du sender oss ditt personnummer og registrert navn i folkeregisteret innen utgangen av året.

Send inn ditt personnummer til post@miff.no eller bruk SMS 41 17 67 80. Du kan også sende brev til MIFF, Pb 9101, 3006 Drammen.

  • MIFFs kontonummer for gaver 78770654539

 

 

En god nyhet

– For MIFF som organisasjon er dette en svært god nyhet. Vi håper jo at mange vil bruke summen de får i redusert skatt til å øke sin støtte til MIFFs informasjonsarbeid, sier Morten Fjell Rasmussen, styreleder i MIFF. Det nye økonomisystemet gir også mulighet for at alle som ønsker det, kan starte fast månedlig givertjeneste til MIFF ved hjelp av avtalegiro. I løpet av juni vil de beste giverne til MIFF motta en giro med et KID-nummer som gjør det enkelt å opprette slik avtalegiro i nettbanken.

– Vårt mål er at MIFF kan fortsette veksten og passere 10.000 medlemmer. Det vil koste ressurser å nå ut til nye målgrupper, sier Rasmussen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart