Nå gir gaver til MIFF skattefradrag!

For hver 1000 kroner du gir i frivillig bidrag til MIFFs informasjonsarbeid, kan du få 270 kroner mindre i skatt! Se hvordan her.

Send inn ditt personnummer til post@miff.no for å kunne få skattefradrag for gaver til MIFF. (Illustrasjonsfoto: Ben Andreas Harding, flickr.com)
Send inn ditt personnummer til post@miff.no for å kunne få skattefradrag for gaver til MIFF. (Illustrasjonsfoto: Ben Andreas Harding, flickr.com)

Med Israel for fred (MIFF) er fra og med inneværende år godkjent i skattefradragsordningen for frivillige organisasjoner. MIFF sendte søknad om å bli med i ordningen etter at vi gikk over til et toppmoderne medlems- og økonomisystem høsten 2013.

Minstebeløpet for å få fradrag er 500 kroner i gave i løpet av året. Andre betalinger til MIFF, som kontingent og bokkjøp, gjelder ikke som gave og kommer ikke med i ordningen.

Maksimalt fradrag for gaver til én eller flere organisasjoner er 16.800 kroner. Ektepar eller samboere kan til sammen få fradrag på hele 33.600 per år.

Fradraget gir en redusert skatt med 27 prosent av den totale gavesummen. For å få skattefradrag for din gave til MIFF i 2014 er det viktig at du sender oss ditt personnummer og registrert navn i folkeregisteret innen utgangen av året.

Send inn ditt personnummer til post@miff.no eller bruk SMS 41 17 67 80. Du kan også sende brev til MIFF, Pb 9101, 3006 Drammen.

  • MIFFs kontonummer for gaver 78770654539

 

 

En god nyhet

– For MIFF som organisasjon er dette en svært god nyhet. Vi håper jo at mange vil bruke summen de får i redusert skatt til å øke sin støtte til MIFFs informasjonsarbeid, sier Morten Fjell Rasmussen, styreleder i MIFF. Det nye økonomisystemet gir også mulighet for at alle som ønsker det, kan starte fast månedlig givertjeneste til MIFF ved hjelp av avtalegiro. I løpet av juni vil de beste giverne til MIFF motta en giro med et KID-nummer som gjør det enkelt å opprette slik avtalegiro i nettbanken.

– Vårt mål er at MIFF kan fortsette veksten og passere 10.000 medlemmer. Det vil koste ressurser å nå ut til nye målgrupper, sier Rasmussen.

Forrige artikkelMohammeds drømmer ble knust
Neste artikkel– Den som dreper en jøde kommer til himmelen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.