MIFF i TV2 og NRK

Lørdag kan du høre MIFFs daglig leder Conrad Myrland i debatt på TV2 Nyhetskanalen og i radio på NRK Ukeslutt. Her finner du lenke til Myrlands artikkel på NRK Ytring torsdag.
I en artikkel på NRK Ytring påpeker MIFF hva som er feil med NRKs Midtøsten-dekning. (Skjermdump fra Nrk.no.)
I en artikkel på NRK Ytring påpeker MIFF hva som er feil med NRKs Midtøsten-dekning. (Skjermdump fra Nrk.no.)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Med Israel for fred (MIFF) opplever for tiden en enorm pågang. Bare i løpet av den siste uken har vi fått over 200 nye medlemmer. Bli medlem du også!

Pågangen er stor også fra medier. Lørdag morgen kan du høre Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, i debatt om norsk Midtøsten-dekning på TV2 Nyhetskanalen. Senere på dagen kan du høre Myrland i debatt mot NRKs nyhetsdirektør på NRK Ukeslutt (radi0).

Les og del Myrlands artikkel publisert på NRK Ytring.

MIFFs medlemsutvikling de siste fem uker. Etter at denne oversikten ble laget på ettermiddagen 17. juli har antallet medlemmer raskt passert 7200.
MIFFs medlemsutvikling de siste fem uker. Etter at denne oversikten ble laget på ettermiddagen 17. juli har antallet medlemmer raskt passert 7200.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise