MIFF stod på stand i Sandefjord og Trondheim

– Vi fikk en overveldende positiv mottakelse på torget i Sandefjord, forteller Torben von Huth og Rune Klevstad fra MIFF Vestfold. Også i Trondheim arrangerte MIFF stand lørdag.

Rune Henry Klevstad (bildet) og Torben von Huth stod på stand for MIFF på torget i Sandefjord 19. juli 2014. (Foto: Torben von Huth)
Rune Henry Klevstad (bildet) og Torben von Huth stod på stand for MIFF på torget i Sandefjord 19. juli 2014. (Foto: Torben von Huth)

MIFF Vestfold arrangerte lørdag stand på torget i Sandefjord, godt utstyrt med helt oppdatert informasjonsmateriell om Israel og den pågående konflikten med de islamistiske terrorgruppene på Gaza-stripen.

– Mottagelsen vi fikk var overveldende positiv. 95 prosent var positive. 4 prosent var negative, men åpne for diskusjon. 1 prosent var negative og ikke åpne for diskusjon. Dette var en sterkere støtte enn vi noen gang tidligere møtt ved stand, forteller Torben von Huth, nestleder i MIFF Vestfold.

Flere blant publikum oppholdt seg ved standen opp til en hel time for å vise sin støtte.

– Et par kom frem og gav oss kontinuerlig med Farris for å holde ut i den usedvanlig varme dagen. Også en israelsk familie som bor i Vestfold besøkte oss. Nesten alle som møtte oss synes det var veldig viktig å vise støtte for Israel i denne spesielle tiden, sier von Huth.

Rune Henry Klevstad forteller at han var spent på hvordan standen ville bli, på grunn av den opphetede situasjonen i Midtøsten.

– Spenningen forsvant raskt da vi møtte stor begeistring. Mange tok seg bryet med å komme innom og slå av en prat. Andre som ikke hadde tid til å stoppe, viste tommel opp og uttrykte stor glede av å se Israels sak presentert på gata, forteller Klevstad. Han forteller også at flere meldte seg frivillig til neste gang MIFF skal ha stand i Vestfold.

– Vi deler gjerne gleden over å stå på stand for MIFF og Israels sak med andre, sier Klevstad.

Totalt fikk MIFF fem nye medlemmer på torget i Sandefjord. Gjennom andre kanaler fikk MIFF omkring 60 medlemmer samme dag. MIFFs medlemstall har økt med 400 de siste seks ukene. Vi oppmuntrer alle venner av Israel å bli medlem av MIFF.

Forrige artikkelAdar og Amotz ble drept av Hamas-terrorister
Neste artikkelVerdens toppledere tror på Netanyahu
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.