MIFF har passert åtte tusen medlemmer

I formiddag har MIFF passert 8.000 medlemmer. Mandag alene fikk MIFF 80 nye betalende medlemmer.
Grafen viser MIFFs medlemsutvikling fra starten i 1978 frem til 5. august 2014.
Grafen viser MIFFs medlemsutvikling fra starten i 1978 frem til 5. august 2014.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Fredag 11. juli passerte Med Israel for fred 7.000 medlemmer. Tirsdag 5. august – drøye tre uker senere – har MIFF passert 8.000 medlemmer.

Den raske veksten ser ikke ut til å avta. Mandag 4. august alene fikk MIFF 80 nye medlemmer.

MIFF har titusenvis av lesere som ikke ennå er medlem. Klikk her og det tar bare 30-60 sekund å melde seg inn!

Les disse artiklene om du skulle være i tvil:

 


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIsrael gjør mer enn andre for å beskytte sivile
Neste artikkelIDF er ute av Gaza
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise