MIFF-portrett i Dagbladet

Forrige lørdag ble MIFFs daglig leder Conrad Myrland intervjuet i Dagbladet under overskriften “Israels beste venn”.

Faksmile fra Dagbladet lørdag 16. august 2014.
Faksmile fra Dagbladet lørdag 16. august 2014.

Les hele intervjuet i topp av artikkelen.

Dagbladet intervjuet Conrad Myrland fordi han har kommet med “kraftige angrep på nyhetsdekninga av Gaza-konflikten”. Onsdag 27. august deltar Myrland i debatt om Midtøsten-dekningen i Litteraturhuset i Oslo. Debatten er arrangert av Norsk Journalistlag og Oslo Redaktørforening og er åpen for publikum.

Les artikler av Conrad Myrland på MIFF.no.

Forrige artikkelSynagoge, barnehage og bolighus rammet av rakettangrep
Neste artikkelDet skal Dagbladet ha – de er ærlige om at balansert dekning ikke er noe mål
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.