Ung MIFF-energi samles i Kristiansand

Til helgen ønsker MIFF Kristiansand velkommen 28 ungdommer fra hele landet til gratis seminar. – Dette er første gang i MIFF historie, sier lokallagsleder Gabriel Edland.

Fra MIFFs støttemarkering for Israel i Oslo 10. august 2014. (Foto: MIFF)
Fra MIFFs støttemarkering for Israel i Oslo 10. august 2014. (Foto: MIFF)

15 jenter og 13 gutter fra 16 til 24 år er påmeldt som deltakere. Gjennomsnittsalderen er 19 år.

I løpet av seminaret får deltakerne høre flere foredrag av Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. Tema:

  • Hvorfor bør en ny generasjon ungdom i Norge støtte Israel?
  • Den aktuelle situasjonen. Hva svarer vi på anklagene?
  • Slik kan du engasjere deg for Israels sak gjennom MIFF

Geir Knutsen, medlemsutvikler i MIFF, holder foredrag om Israels kontroll av Vestbredden.

Søndag avsluttes seminarhelgen med to foredrag av journalist Karin Abraham. Temaene blir Hva skjedde med fredsoptimismen israelerne hadde på 1990-tallet og Israel som smeltedigel – innvandring og befolkninggruppene i Israel.

Alle deltakere får også gratis kombibillett til Dyrehagen og Badeland (kun innendørs) til benyttelse lørdag 13. september. På kveldstid blir det vist aktuelle filmer, blant annet blir det norgespremiere på dokumentarfilmen Border Living – som viser forholdene til israelerne som bor mot grensen til Gaza.

Frivillige fra MIFF Kristiansand stiller opp for å sørge for måltider til deltakerne.

For praktiske spørsmål relatert til helgen, ta kontakt med MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen på tlf. 930 56 405. Oppdatert program og mer informasjon blir sendt til påmeldte deltakere i løpet av de første dagene.

Forrige artikkelMiko Peled og hans løgner i Bø
Neste artikkelAnklager Shimon Peres for å stå bak forbrytelser mot menneskeheten
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.