MIFF Kristiansands ungdomshelg ble en suksess

I helgen arrangerte MIFF Kristiansand et seminar for ungdom fra hele landet. Tilbakemeldingen fra deltakerne gir lokallaget lyst til å gjenta suksessen.
Noen av deltakerne på seminaret sammen med MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen og MIFFs daglig leder Conrad Myrland. Seminaret ble avholdt i hotellet Abra Havn ved Kristiansand Dyrepark. (Foto: Privat)
Disse ungdommene deltok på MIFFs ungdomskonferanse i Kristiansand i 2014. Den fant sted i Abra Havn ved Kristiansand Dyrepark. Geir Knutsen og Conrad Myrland fra MIFF er også med på dette bildet (Foto: Privat)

Nærmere 30 ungdom fra hele landet deltok da MIFF Kristiansand arrangerte ungdomsseminar sist helg. Gjennomsnittsalderen på deltakerne var 19 år. I løpet av seminaret fikk deltakerne høre tre foredrag av MIFFs daglig leder Conrad Myrland, to foredrag av journalist og forfatter Karin Abraham og et foredrag av MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen. De fikk også en lang ettermiddag med fritid og gratis adgang til Dyreparken og badelandet.

Omtrent halvparten av deltakerne er aktive i ungdomspartier som KrFU, FpU, Unge Høyre eller andre, mens andre ikke har noe politisk engasjement i organisasjoner utenom å være medlemmer i MIFF.

– Helgen var inspirerende og informerende, sier Melina Taraldsen, nestleder i KrFU i Vest-Agder.

– Solid arrangement, veldig gode foredrag og utrolig bra folk, sier Per-Anders Hvesser fra Asker.

Fredrik Korsvold fra Bergen synes kombinasjonen av faglig innhold og fritid var bra.

– Veldig nyttig å lære hva vi kan svare på anklager mot Israel, sier Sara Nordboe Pettersen fra Søgne.

– En givende helg, istemmer FpU-medlemmet Kenneth Eriksen Haneboe-Hemsley fra Stord.

Sigrid Lobekk fra Varhaug oppsummerer det som har vært tilbakemelding fra flere ungdommer:

– Synes det var veldig bra, med lærerike seminarer og knallbra folk. Kjekt å vite at så mange og så ulike folk kan stå sammen om noe slikt.

MIFF Kristiansand vurdere å arrangere et nytt ungdomsseminar om ett eller to år.

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise