Hjelp MIFF mot 9000 medlemmer!

MIFF nærmer seg 8600 medlemmer. Fortsatt er det bare en brøkdel av Israel-vennene som finner nyttig informasjon på miff.no som er blitt medlemmer. Bli medlem nå – gratis ut året!

10. august 2014 samlet MIFF over 500 Israel-venner til støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. (Foto: MIFF)
10. august 2014 samlet MIFF over 500 Israel-venner til støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. (Foto: MIFF)
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Klikk her for å bli medlem nå – det tar kun 1 minutt

MIFF beklager at vi har publisert mye færre nyhetsoppslag enn vanlig de siste ukene. Det skyldes sykefravær i redaksjonen, ferieavvikling og stort press på andre oppgaver. I neste uke blir vi veldig opptatt med avisproduksjon, men så forventer vi å være i normal gjenge igjen mot midten av oktober.

 

Forrige artikkelBenjamin Netanyahus tale i FN
Neste artikkelIsraelsk håndballag i dobbeltkamp mot Elverum i Europacupen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -