29 prosent vekst for MIFF i 2014

Etter vask av medlemslister ved årsskiftet kan MIFF notere 29 prosent medlemsvekst i siste kalenderår. Besøket på Miff.no økte mange ganger mer. Bli medlem av MIFF nå!

MIFF samlet over 500 Israel-venner til støttemarkering for Israel utenfor Stortinget 10. august 2014. (Illustrasjonsfoto: MIFF)
MIFF samlet over 500 Israel-venner til støttemarkering for Israel utenfor Stortinget 10. august 2014. (Illustrasjonsfoto: MIFF)

Før listevask var MIFF oppe rundt 8650 medlemmer på slutten av 2014. Etter listevask er medlemstallet nå rundt 8450. Antallet som måtte vaskes bort ved dette årsskiftet var bare 70 prosent i forhold til året før.

– Vi håper flest mulig av de som vi har måttet vaske bort på grunn av manglende betaling kommer tilbake, sier Morten Fjell Rasmussen, styreleder MIFF. MIFFs kortsiktige mål er å passere 9.000 medlemmer innen landsmøtet i juni.

Klikk her for å bli medlem av MIFF nå – det tar kun 1 minutt (fra kun kr. 4,- per uke)

Også andre tall har gått i riktig retning for MIFF i 2014. Inntekter fra kontingent, gaver og boksalg har økt rundt 37 prosent, viser foreløpige regnskapstall. Besøket på Miff.no har økt med 170 prosent. Ifølge Google Analytics passerte Miff.no 1,2 millioner besøk i 2014.

MIFFs Facebook-side har økt fra 12.321 liker til 20.670 liker det siste året.

Forrige artikkelPalestinsk minister forsvarer drap på israelere
Neste artikkelIsraeler slått og sparket av arabere i Berlin
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.