MIFF er 120 prosent større enn Palestinakomiteen

Avisen Dagen sammenligner i dag medlemstallene til Med Israel for fred (MIFF) og Palestinakomiteen.

"MIFF øker mer enn Palestinakomiteen," melder avisen Dagen 8. januar 2015.

Ifølge Palestinakomiteens leder Kathrine Jensen har medlemstallet økt fra 3100 til 3800 medlemmer det siste året. Dette tilsvarer en vekst på 22,5 prosent.

Dagen skriver at MIFF har økt med “over 1600 medlemmer”. Veksten har vært nesten to tusen medlemmer, fra 6516 etter listevask i januar 2014 til 8450 etter listevask i januar 2015. Dette tilsvarer en vekst på 29,5 prosent. Dagen har sannsynligvis basert seg på medlemstallene før listevask i 2014.

Også andre tall har gått i riktig retning for MIFF i 2014. Inntekter fra kontingent, gaver og boksalg har økt rundt 37 prosent, viser foreløpige regnskapstall. Besøket på Miff.no har økt med 170 prosent. Ifølge Google Analytics passerte Miff.no 1,2 millioner besøk i 2014.

MIFFs Facebook-side har økt fra 12.321 liker til 20.670 liker det siste året.

  • Den eneste måten MIFF kan fortsette å vokse på, er ved at du som ikke ennå er medlem, men som støtter vårt arbeid, klikker her og melder deg inn!
Forrige artikkelKanskje vi burde begynne å studere sharialov?
Neste artikkelConrad Myrland i MIFF Lillehammer: Hvordan skapes det falske bildet av Israel?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.