Grasrotandelen ga 166.000 til MIFFs lokallag

Når du spiller i Norsk Tipping, kan du la fem prosent av innsatsen gå til et lokallag i MIFF. Se hvilket lokallag som tjente mest i 2014.

Støtt MIFFs lokallag gjennom Grasrotandelen!
Støtt MIFFs lokallag gjennom Grasrotandelen!
 
Støtter DU det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland? Klikk her for å bli medlem av MIFF fra kun kr. 4,- per uke

For øyeblikket har åtte av MIFFs 24 lokallag registrert seg som mottaker i Norsk Tippings Grasrotandel. Flere av lagene registrerte seg i løpet av 2014, og disse har derfor relativt få spillere og lave inntekter. De fire lagene som har vært med noen år, Kristiansand, Oslo, Vestfold og Østfold, fikk til sammen inntekter på over 160.000 kroner i 2014.

Tabellen gir oversikt over lokalforeningens inntekter fra Grasrotandelen de siste tre årene.

MIFF lokallags inntekter gjennom Grasrotandelen.
MIFF lokallags inntekter gjennom Grasrotandelen.

 

Klikk her for å lese hvordan du kan støtte MIFFs lokalforeninger gjennom Grasrotandelen.

Forrige artikkelMIFF har to møter i Nordland i helgen
Neste artikkelKnesset-listene avklart
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -