MIFF har to møter i Nordland i helgen

MIFFs nestleder Bengt-Ove Nordgård holder foredrag i Bodø og Mo i Rana fredag og lørdag. Sistnevnte møtet blir også starten på MIFFs lokallag nummer 25 – MIFF Helgeland.

Bengt-Ove Nordgård holdt foredrag i MIFF Oslo tirsdag 27. januar 2015. (Foto: Tore Wilhelmsen, MIFF Oslo)
Bengt-Ove Nordgård holdt foredrag i MIFF Oslo tirsdag 27. januar 2015. (Foto: Tore Wilhelmsen, MIFF Oslo)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Denne helgen blir det to MIFF-møter i Nordland fylke. Foredragsholder blir Bengt-Ove Nordgård, opprinnelig fra Bodø. Nordgård er nestleder i MIFFs hovedstyre og leder for MIFF Østfold.

På møtet i Mo i Rana lørdag 31. januar legges også grunnsteinen til et nytt lokallag – MIFF Helgeland. Vi oppmuntrer flest mulig medlemmer til å møte opp på møtene, og ta med venner og kjente!

Tema for begge foredragene blir “Hvorfor støtte Israel?” Nordgård kommer inn på historiske og moralske grunner til å støtte Israel, FNs og verdenssamfunnets dobbeltmoral overfor den jødiske staten og de palestinske myndigheters hatindoktrinering.

 

Velkommen til møte i MIFF Bodø fredag 30. januar

Fredag 30. januar kl. 18.00 inviterer MIFF Bodø til åpent møte med Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre, på Scandic Hotell Bodø, Sjøgata 23. Tema: Hvorfor støtte Israel? Kontaktperson Hildur M. Auberg, mob. 918 28 780 .

 

Velkommen til møte i MIFF Helgeland lørdag 31. januar

Lørdag 31. januar kl. 18.00 inviterer MIFF Helgeland til åpent møte med foredrag av Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre, på Samfunnshuset i Mo i Rana (Lillesalen), Rådhusplassen 2. Tema: Hvorfor støtte Israel? Kontaktperson Finn Hopaneng, mob. 482 47 778.

Dette blir også det første møtet for å danne et lokallag av MIFF i området. Nordgård deler sine erfaringer fra gjenopplivingen av MIFF Østfold for noen år siden.

Forrige artikkelConrad Myrland på Kolbotn: Hvordan tegnes det falske bildet av Israel?
Neste artikkelGrasrotandelen ga 166.000 til MIFFs lokallag
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.