MIFF-lokallag i Nord-Trøndelag snart på vingene

For første gang i MIFFs historie ble det i går kveld avholdt et åpent møte i Nord-Trøndelag. Leder i MIFF Trondheim Arne Bjarte-Larsson (bildet) kunne ønske nesten 30 personer velkommen. Allerede 3. mars blir det stiftelsesmøte for MIFF Nord-Trøndelag med foredrag av Conrad Myrland.

Arne Bjarte-Larsson, leder av MIFF Trondheim, ønsker velkommen til MIFF-møtet i Steinkjer. (Foto: MIFF)
Arne Bjarte-Larsson, leder av MIFF Trondheim, ønsker velkommen til MIFF-møtet i Steinkjer. (Foto: MIFF)

Torsdag 29. januar arrangerte MIFF Trondheim møte i Kunnskapsparken i Steinkjer. MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen holdt foredrag og den israelske dokumentarfilmen Border Living ble vist. Tidligere på dagen stod frivillige fra MIFF Trondheim på stand i Steinkjer sentrum.

– Møtet var særdeles bra, og Geir Knutsen holdt et meget bra foredrag, sier Arne Bjarte-Larsson, leder av MIFF Trondheim.

– Geirs flotte innsats var med på å skape en stemning som gjorde at alle i salen var innstilt på å få til en lokalforening i fylket, legger Bjarte-Larsson til.

Datoen for et stiftelsesmøte for MIFF Nord-Trøndelag er allerede klar. Tirsdag 3. mars skal Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, komme til Steinkjer for å holde foredrag og delta i stiftelsemøtet. Myrland skal orientere om MIFFs arbeid og holde foredrag om hvordan det falske bildet av Israel blir tegnet i Norge. Møtet starter kl. 19.00 i Kunnskapsparken, Jacob Weidemannsgate 9, Steinkjer. Kontaktperson for interimstyret i MIFF Nord-Trøndelag er Sigvald Jenssen.

I morgen kveld blir MIFFs lokallag nummer 25 etablert i Mo i Rana. Nord-Trøndelag vil bli lokallag nummer 26, og MIFF ser frem til å etablere flere nye lokallag i tiden fremover. MIFF har fått 21 nye lokallag de siste åtte årene.

  • MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen har laget et dokument som gir alle nødvendige råd og tips til medlemmer som ønsker å etablere et lokallag. Ta kontakt med post@miff.no dersom du ønsker å få dette tilsendt.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise