MIFF-lokallag i Nord-Trøndelag snart på vingene

For første gang i MIFFs historie ble det i går kveld avholdt et åpent møte i Nord-Trøndelag. Leder i MIFF Trondheim Arne Bjarte-Larsson (bildet) kunne ønske nesten 30 personer velkommen. Allerede 3. mars blir det stiftelsesmøte for MIFF Nord-Trøndelag med foredrag av Conrad Myrland.

Arne Bjarte-Larsson, leder av MIFF Trondheim, ønsker velkommen til MIFF-møtet i Steinkjer. (Foto: MIFF)
Arne Bjarte-Larsson, leder av MIFF Trondheim, ønsker velkommen til MIFF-møtet i Steinkjer. (Foto: MIFF)

Torsdag 29. januar arrangerte MIFF Trondheim møte i Kunnskapsparken i Steinkjer. MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen holdt foredrag og den israelske dokumentarfilmen Border Living ble vist. Tidligere på dagen stod frivillige fra MIFF Trondheim på stand i Steinkjer sentrum.

– Møtet var særdeles bra, og Geir Knutsen holdt et meget bra foredrag, sier Arne Bjarte-Larsson, leder av MIFF Trondheim.

– Geirs flotte innsats var med på å skape en stemning som gjorde at alle i salen var innstilt på å få til en lokalforening i fylket, legger Bjarte-Larsson til.

Datoen for et stiftelsesmøte for MIFF Nord-Trøndelag er allerede klar. Tirsdag 3. mars skal Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, komme til Steinkjer for å holde foredrag og delta i stiftelsemøtet. Myrland skal orientere om MIFFs arbeid og holde foredrag om hvordan det falske bildet av Israel blir tegnet i Norge. Møtet starter kl. 19.00 i Kunnskapsparken, Jacob Weidemannsgate 9, Steinkjer. Kontaktperson for interimstyret i MIFF Nord-Trøndelag er Sigvald Jenssen.

I morgen kveld blir MIFFs lokallag nummer 25 etablert i Mo i Rana. Nord-Trøndelag vil bli lokallag nummer 26, og MIFF ser frem til å etablere flere nye lokallag i tiden fremover. MIFF har fått 21 nye lokallag de siste åtte årene.

  • MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen har laget et dokument som gir alle nødvendige råd og tips til medlemmer som ønsker å etablere et lokallag. Ta kontakt med post@miff.no dersom du ønsker å få dette tilsendt.
Forrige artikkel– Man blir aldri ferdig med å lære av Holocaust
Neste artikkelStiftelsesmøte for MIFF Nord-Trøndelag med foredrag av Conrad Myrland
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.