Unge israelske stemmer på MIFF-turné

I siste uke av mars drar fem unge israelere på rundtur i MIFFs lokallag. Vi håper de får treffe flest mulig norske ungdommer.
En ung israeler fra StandWithUs holder foredrag. (Illustrasjonsfoto: StandWithUs)
En ung israeler fra StandWithUs holder foredrag. (Illustrasjonsfoto: StandWithUs)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Ungdommene som kommer fra Israel er trent opp av organisasjonen StandWithUs, en internasjonal organisasjon som arbeider for å undervise om Israel og Midtøsten.

– Vi vil fortelle Israels side av historien på universiteter, skoler, foreninger, media, biblioteker og menigheter over hele verden, sier Ido Cohen i StandWithUs. I disse dager gjør han og kollegaene i Jerusalem et uttak av fem studenter blant et stort antall søkere som vil til Norge for å forklare israelernes perspektiver.

– Ungdommene vi sender ut er ambassadører for Israel som kan kommunisere med sine jevnaldrende i landene de besøker, sier Cohen. Under besøket i Norge skal de fem studentene holde foredrag i MIFFs lokalforeninger og besøke skoler og andre sammenhenger. Den israelske ambassaden i Oslo er også med i prosjektet.

Foreløpig plan for møter i lokalforeninger (se miff.no for mer info):

Mandag 23. mars – MIFF Vest-Telemark og MIFF Stavanger

Tirsdag 24. mars – MIFF Oslo og MIFF Lister

Onsdag 25. mars – MIFF Drammen (ubekreftet) og MIFF Kristiansand

Torsdag 26. mars – MIFF Arendal og MIFF Trondheim


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHan er ambassadens nye nestleder
Neste artikkelBli med på MIFFs høsttur til Israel!
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise