MIFFs 25. lokallag stiftet

MIFF Helgeland ble etablert på et møte i Mo i Rana lørdag kveld. Nestleder i MIFFs hovedstyre Bengt-Ove Nordgård (bildet) holdt foredrag.

Bengt-Ove Nordgård i Mo i Rana i januar 2015. (Foto: Finn Hopaneng)
Bengt-Ove Nordgård i Mo i Rana i januar 2015. (Foto: Finn Hopaneng)

– Det ble et meget vellykket møte med 23 tilhørere, forteller Finn Hopaneng, leder for styret i nye MIFF Helgeland. Med seg i styret har han Daniel Alexander Tangstad og Jack Audun Edvardsen.

– Vi fikk gode tilbakemeldinger etter møtet og mange utrykte glede over at en lokalforening var under etablering, forteller Hopaneng.

MIFFs nestleder Bengt-Ove Nordgård holdt to foredrag i Nordland fylke i helgen. Fredag kveld var han i MIFF Bodø, lørdag var han med på stiftelsen av MIFF Helgeland. Israel-vennene som møtte fram til møtene var veldig takknemlige og engasjerte, forteller Nordgård.

I 2007 hadde MIFF kun fem aktive lokallag. Siden den gang har MIFF fått 20 nye, og i mars blir lokallag nr. 26 etablert i Nord-Trøndelag.

Forrige artikkelBli med på MIFFs høsttur til Israel!
Neste artikkelRonald Lauder: – Det minner mer om 1933 enn 2015
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.