MIFFs 25. lokallag stiftet

MIFF Helgeland ble etablert på et møte i Mo i Rana lørdag kveld. Nestleder i MIFFs hovedstyre Bengt-Ove Nordgård (bildet) holdt foredrag.
Bengt-Ove Nordgård i Mo i Rana i januar 2015. (Foto: Finn Hopaneng)
Bengt-Ove Nordgård i Mo i Rana i januar 2015. (Foto: Finn Hopaneng)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

– Det ble et meget vellykket møte med 23 tilhørere, forteller Finn Hopaneng, leder for styret i nye MIFF Helgeland. Med seg i styret har han Daniel Alexander Tangstad og Jack Audun Edvardsen.

– Vi fikk gode tilbakemeldinger etter møtet og mange utrykte glede over at en lokalforening var under etablering, forteller Hopaneng.

MIFFs nestleder Bengt-Ove Nordgård holdt to foredrag i Nordland fylke i helgen. Fredag kveld var han i MIFF Bodø, lørdag var han med på stiftelsen av MIFF Helgeland. Israel-vennene som møtte fram til møtene var veldig takknemlige og engasjerte, forteller Nordgård.

I 2007 hadde MIFF kun fem aktive lokallag. Siden den gang har MIFF fått 20 nye, og i mars blir lokallag nr. 26 etablert i Nord-Trøndelag.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise