Pass på at alle Israel-venner i din husstand er medlemmer av MIFF!

Hittil har MIFFs medlemssystem dessverre regnet alle familiemedlemskap som kun to MIFF-medlemmer. Men hvis det er flere enn to Israel-venner i din husstand over 14 år, vil vi gjerne at også disse nå blir registrert!

Fra MIFFs støttemarkering for Israel 10. august 2014. (Foto: MIFF)
Fra MIFFs støttemarkering for Israel 10. august 2014. (Foto: MIFF)

Et høyt medlemstall gir MIFF sterkere stemme i vårt informasjonsarbeid for Israel, og hvis det er noen ekstra Israel-venner i din husstand, vil det hjelpe oss mot målet om å nå 9.000 medlemmer innen generalforsamlingen 13. juni.

Er dere flere enn to Israel-venner i husstanden? Få aksept fra de aktuelle personer med alder minst 15 år, og send inn deres opplysninger til post@miff.no.

Vi anbefaler å sende følgende opplysninger for hver person i husstanden:

Navn: _________________

E-post: ________________ (frivillig, men viktig for å motta nyhetsmail fra MIFF)

Personnummer/ fødselsår: _______________ (frivillig)

Send inn opplysningene slik at MIFF kan få flere medlemmer uten at det koster dere noe ekstra! Deres kontingent for familiemedlemskap forblir den samme uavhengig av hvor mange medlemmer dere registrerer fra husstanden.

Den innmeldte personen må være ektefelle, samboer, barn, foreldre eller søsken som bor i samme husstand.

Dersom dere bare er to aktuelle MIFF-medlemmer i husstanden, trenger du ikke sende inn noen melding, med mindre dere ønsker å registrere e-post adresse og/ eller personnummer for begge personer. Hver individuell person kan i 2015 få skattefradrag på maksimalt 20.000 kroner for gaver til frivillige organisasjoner.

Forrige artikkelIran vil belønne nye Holocaust-karikaturer
Neste artikkelFredagsbønn på PA TV: Jødene er “apekatter og griser”
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.