MIFF styrker redaksjonen

Det er Margit Liljan Apelthun (bildet) som har laget den ferske utgaven av Midtøsten i fokus som MIFFs medlemmer får i postkassen denne uken.
Margit Liljan Apelthun (bildet) tar nå layouten på Midtøsten i fokus. (Foto: Privat)
Margit Liljan Apelthun (bildet) tar nå layouten på Midtøsten i fokus. (Foto: Privat)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Fra 1996 har Conrad Myrland tatt ombrekking (layout) på MIFFs informasjonsavis Midtøsten i fokus. Myrland begynte med jobben som tenåring, men har fortsatt arbeidet med avisen også etter at han ble nettredaktør på deltid fra 2001 og daglig leder på fulltid fra 2007.

Fra og med Midtøsten i fokus nr. 1/2015 har Margit Liljan Apelthun i selskapet Apelthun House Ltd. overtatt ansvaret for ombrekkingen. Apelthun har mange års erfaring som deskmedarbeider i aviser som Dagen og Norge IDAG, og har de siste årene drevet sitt eget selskap med kommunikasjonstjenester.

– MIFF leier inn Apelthuns tjenester for å frigjøre daglig leder Conrad Myrland til andre oppgaver, forklarer Morten Fjell Rasmussen. MIFFs styreleder er svært tilfreds med å ha styrket redaksjonen med en erfaren deskmedarbeider som også er en engasjert og kunnskapsrik Israel-venn.

MIFF har også styrket redaksjonen på annen måte i 2015. Journalist Tor-Bjørn Nordgaard har trappet opp fra 60-80 prosent stilling til 100 prosent.

– Totaleffekten blir en enda mer slagkraftig MIFF-organisasjon, med mer trøkk i nyhetsdekningen på miff.no, en bedre avis og en daglig leder som ikke bare kan skrive mer, men også drive mer med organisasjonsbygging, lobbyvirksomhet, debatter, foredrag og annet, sier Rasmussen.

MIFFs styrking av redaksjonell stab er bare mulig på grunn av våre medlemmer og trofaste støttespillere. Dersom du er en fast bruker av miff.no, men ikke ennå er blitt medlem av MIFF, oppmuntrer vi deg til å fylle ut registrertingsskjemaet nå. Det tar kun ett minutt!

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise