MIFF til Lofoten

Engasjerte Israel-venner i Lofoten danner nå et nytt lokallag for MIFF. Daglig leder Conrad Myrland holder foredrag på stiftelsesmøte på Leknes 22. april.

Conrad Myrland taler under støttemarkering for Israel i Oslo 10. august 2014. (Foto: MIFF)
Conrad Myrland taler under støttemarkering for Israel i Oslo 10. august 2014. (Foto: MIFF)

I løpet av tre måneder får MIFF tre nye lokallag nord for Trondheim. I slutten av januar ble MIFF Helgeland stiftet. Samtidig ble et første møte på Steinkjer avholdt, og en formell stiftelse for MIFF Nord-Trøndelag skjer 3. mars.

Onsdag 18. februar holdt et interimstyre for MIFF Lofoten sitt første møte. Allerede 22. april inviterer de til et åpent stiftelsesmøte med foredrag av Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. Mer informasjon om møtet blir kunngjort i MIFFs møtekalender når dette er klart.

I 2007 hadde MIFF fem aktive lokalforeninger. Nå har vi 27.

Forrige artikkelIsraelsk skuespiller på forsiden av Wikipedia
Neste artikkelSkal man tro på Obama eller Netanyahu?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.