MIFFs lokallag nummer 26 etablert

Et nytt lokallag i MIFF så dagens lys denne uken.

Noen av de nyvalgte styremedlemmer i MIFF Nord-Trøndelag, andre MIFF-medlemmer og daglig leder Conrad Myrland (t.h.) under stiftelsesmøtet 3. mars. (Foto: Geir Knutsen)
Noen av de nyvalgte styremedlemmer i MIFF Nord-Trøndelag, andre MIFF-medlemmer og daglig leder Conrad Myrland (t.h.) under stiftelsesmøtet 3. mars. (Foto: Geir Knutsen)

Tirsdag 3. mars ble det avholdt stiftelsesmøte for MIFF Nord-Trøndelag. Hele ni personer hadde sagt seg villig til å være med i lokallagsstyret, og disse ble valgt inn.

Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, holdt foredrag under møtet. Fem MIFF-medlemmer fra Trondheim hadde også tatt turen helt til Steinkjer. Arne Bjarte-Larsson, nylig avgått leder av MIFF Trondheim, og MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen har gitt det nye lokallaget i Nord-Trøndelag god fødselshjelp. Det nye styret konstituerer seg selv i sitt første styremøte om et par uker.

MIFF har fått tre lokallag nord for Trondheim i år. MIFF Helgeland ble stiftet 31. januar. MIFF Lofoten blir stiftet 22. april. Da holder Conrad Myrland foredrag på Leknes.

Forrige artikkelArabiske konflikter i arabiske land
Neste artikkelMIFF på NRK Urix
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.