En halv million visninger på YouTube

Denne uken passerte MIFF en halv million visninger på YouTube. Har du sett talen som står for 25 prosent av visningene?

Grafen viser antall visninger på MIFFs YouTube-kanal fra 2008 til 2014.
Grafen viser antall visninger på MIFFs YouTube-kanal fra 2008 til 2014.
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Denne uken passerte MIFF 500.000 visninger på vår YouTube-kanal. Til sammenligning har Høyre 350.000 visninger og Fremskrittspartiet 711.000 visninger. Begge partiene etablerte YouTube-konto i 2007, samme år som MIFF.

Antall visninger på MIFFs YouTube-kanal skjøt for alvor i været i 2014, da vi publiserte talen som Israels daværende viseambassadør George Deek holdt på MIFF Forum i september. Siden har talen blitt spredt over hele verden i sosiale medier og fått over 128.000 visninger. Pass på at også du får sett den! MIFF har også gjengitt talen skriftlig i norsk oversettelse.

MIFFs YouTube-kanal har for øyeblikket 1.331 abonnenter. Totalt er filmene sett i over 1,7 millioner minutter.

Forrige artikkelBoligbyggingen på Vestbredden gikk ned med 52 prosent i fjor
Neste artikkelDe israelske partienes fredsløsninger
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -