En halv million visninger på YouTube

Denne uken passerte MIFF en halv million visninger på YouTube. Har du sett talen som står for 25 prosent av visningene?
Grafen viser antall visninger på MIFFs YouTube-kanal fra 2008 til 2014.
Grafen viser antall visninger på MIFFs YouTube-kanal fra 2008 til 2014.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Denne uken passerte MIFF 500.000 visninger på vår YouTube-kanal. Til sammenligning har Høyre 350.000 visninger og Fremskrittspartiet 711.000 visninger. Begge partiene etablerte YouTube-konto i 2007, samme år som MIFF.

Antall visninger på MIFFs YouTube-kanal skjøt for alvor i været i 2014, da vi publiserte talen som Israels daværende viseambassadør George Deek holdt på MIFF Forum i september. Siden har talen blitt spredt over hele verden i sosiale medier og fått over 128.000 visninger. Pass på at også du får sett den! MIFF har også gjengitt talen skriftlig i norsk oversettelse.

MIFFs YouTube-kanal har for øyeblikket 1.331 abonnenter. Totalt er filmene sett i over 1,7 millioner minutter.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise