Elvis til MIFFs landsmøte

- Jeg synes det er en stor ære å få være med på å støtte opp om MIFF, sier ”Kjell Elvis”.
Kjell Henning Bjørnestad, kjent som
Kjell Henning Bjørnestad, kjent som "Kjell Elvis", kommer til MIFFs landsmøte i juni. (Foto: Elvis.no)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Artisten Kjell Henning Bjørnestad, kjent som ”Kjell Elvis”, kommer til å underholde deltakerne på MIFFs landsmøte i Tønsberg 12.-14. juni. Under festmiddagen lørdag kveld vil han sørge for god stemning med mange av Elvis Presleys beste klassikere på repertoaret.

 

Mangeårig MIFF-medlem

Bjørnestad har vært medlem av MIFF i en årrekke.

– MIFF er fantastisk. Det er fantastisk å kunne stå med Israel for fred. MIFF forsvarer Israels rett til å eksistere innenfor sikre områder, og fremmer de synspunktene Israel ofte står alene om i verden. Her i Norge er MIFF et viktig talerør for Israel, som blir lagt merke til av mange, sier han.

Bjørnestad forteller at ”Kongen av Rock’n’Roll” faktisk selv var av jødisk avstamning.

– Men Elvis valgte å holde dette skjult for offentligheten mens han levde, uten at jeg vet hvorfor. Men jeg som lever i dag, bruker gjerne stemmen min til å stå opp for Israel, sier Bjørnestad.

 

Elvis-imitator i mer enn 20 år

”Kjell Elvis” har vært profesjonell Elvis-imitator på heltid siden 1994, som den eneste i Skandinavia.

– Når publikum lukker øynene, skal de høre Elvis – og når de åpner øynene, skal de se Elvis, er målet hans.
”Kjell Elvis” er europamester, nordisk mester og bronsevinner i VM i Elvis-imitasjon. Han har også fått sitt navn i Guinness’ Rekordbok etter å ha sunget Elvis-sanger i over 40 timer. Han har gitt ut to CDer med Elvis-sanger: ”In My Way” fra 1998 og ”He Touched Me” fra 2008. Her kan du høre noen av innspillingene hans.

 

På MIFFs landsmøte får du høre spennende foredrag av tidligere Knesset-medlem Einat Wilif, Israels ambassadør til Norge Raphael Schutz og daglig leder i MIFF Conrad Myrland. Du får innblikk i det omfattende organisasjonsarbeidet MIFF driver over hele landet, og du får sosialt samvær med Israel-venner fra alle kanter av Norge. Bli med til Quality Hotel på bryggen i Tønsberg 12.-14. juni du også! Meld deg på ved å klikke her! Programmet finner du her.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise