Siste innspurt mot 9.000 medlemmer

Se hvor MIFF vokste mest den siste måneden!

Fra MIFFs støttemarkering for Israel 10. august 2014. (Foto: Aleksander Veksler)
Fra MIFFs støttemarkering for Israel 10. august 2014. (Foto: Aleksander Veksler)

21. april hadde Med Israel for fred (MIFF) 8820 medlemmer. Det kortsiktige målet er å nå 9.000 medlemmer innen generalforsamlingen i Tønsberg 13. juni.

Tirsdag  hadde vi med andre ord 53 dager på å få 180 nye medlemmer.

Allerede onsdag fikk vi omlag ti nye medlemmer da MIFF Lofoten ble etablert som MIFFs lokallag nummer 27. Ved hjelp av telefonkontakt får vi også hver dag flere som står på MIFFs giverliste til å verve seg som medlemmer.

Målet er innenfor rekkevidde! Men for at vi skal klare sluttspurten er vi avhengig av din hjelp! Og vi skal ikke slå oss til ro med 9.000 medlemmer, vi skal raskest mulig videre til 10.000! Målet er ikke en stor organisasjon i seg selv, men å skape større forståelse og støtte for Israel i Norge. Da trenger vi at flest mulig Israel-venner står sammen! Les ti gode grunner til å bli medlem av MIFF.

Dersom du allerede er medlem, håper vi du bruker de neste ukene på å snakke om MIFF med dine venner, og hjelper med å sende inn registrering.

Dersom du ikke ennå er medlem, men støtter Israels sak i Norge, er det på tide at du blir medlem nå!

MIFFs netto medlemsutvikling siste måned.
MIFFs netto medlemsutvikling siste måned.
Nyvalgt styre i MIFF Lofoten.
Nyvalgt styre i MIFF Lofoten.

 

Forrige artikkelDeler historier fra Holocaust på foredragsturné
Neste artikkelKina øker samarbeidet med Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.