– Dere bør være stolte av MIFF

– Det finnes ingen organisasjon som er så stor og velorganisert som MIFF i noe annet europeisk land, sa Israels ambassadør Raphael Schutz i MIFF Oslo. Hør hele talen.

Israels ambassadør Raphael Schutz. (Foto: Olav Mo Grimdalen)

– Jeg snakket med en israelsk ambassadør i et annet land, og han var full av beundring og nærmest misunnelig for hva MIFF gjør i Norge, sa Schutz.

Hør hele talen på YouTube eller i videovinduet under.

MIFF har som mål å vokse videre og bli en enda sterkere kraft for å formidle israelernes perspektiver i Norge. Klikk her for å bli medlem nå!

Forrige artikkelIsraelsk topp-pianist gir ny gratiskonsert i Vestfold
Neste artikkelNetanyahu holder av utenriksministerjobben til Herzog
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.