I dag kan du bli medlem nummer ni tusen

Les hele meldingen og bli medlem nummer ni tusen i kveld! (Eller benytt anledningen til å verve en venn som vil bli det!)

En melding fra en norsk tenåring sendt til MIFF høsten 2014. (Rekonstruert)
En melding fra en norsk tenåring sendt til MIFF høsten 2014. (Rekonstruert)

Siden listevask i januar 2015 har MIFF økt fra 8450 medlemmer til 8994 medlemmer. Vi tror 9.000 passeres i løpet av kvelden. Klikk her for å bli medlem nummer ni tusen nå!

Her kan du lese ti gode grunner til å bli medlem av MIFF.

Her kan du lese hele meldingen som MIFF mottok fra en tenåring høsten 2014. (Rekonstruert)
Her kan du lese hele meldingen som MIFF mottok fra en tenåring høsten 2014. (Rekonstruert)
Forrige artikkelMeldinger om israelsk luftangrep i Libanon
Neste artikkelSalafistleder drept i Gaza
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.