Nå drømmer han om ny dobling

– Nå bør Med Israel for fred sikte mot 18.000 medlemmer, mener styremedlem Jan Benjamin Rødner. Bli med på en lek med tall.

Jan Benjamin Rødner. (Foto: MIFF)
Jan Benjamin Rødner. (Foto: MIFF)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I dag samles MIFF-medlemmer fra hele landet til landsmøte i Tønsberg. Første foredrag i kveld, ved daglig leder Conrad Myrland, har tittelen «Veien til 18.000 medlemmer».

I begynnelsen av juni passerte MIFF 9.000 medlemmer, men MIFF ønsker å fortsette å vokse. Styremedlem Jan Benjamin Rødner har tro på videre vekst.

– MIFF har i flere år siktet mot 10.000 medlemmer. Når dette målet nå er nær innenfor rekkevidde, bør vi sette oss nye og dristigere mål, sier Rødner. Han mener MIFFs langsiktige mål må være å doble medlemsmassen til 18.000 medlemmer.

For å doble medlemstallet på ti år, må MIFF vokse 7,2 prosent i året. Fortsetter MIFF å vokse slik vi gjennomsnittlig har gjort siden år 2000 (16,7 prosent), er målet nådd fem år tidligere – allerede i 2020. Fortsetter vi å vokse slik vi har gjort siden år 2007 (24,6 prosent), er målet nådd om bare drøye tre år.

 

MIFF har ikke nådd taket
Alle forstår at organisasjoner ikke kan vokse inn i himmelen, og det er nok mer realistisk at det vil ta ti år enn tre år med en ny dobling. Men samtidig er troen på at man har nådd taket en av de viktigste hindringene for vekst.
– Potensialet for videre vekst er stort, mener Rødner.

HL-senterets rapport fra 2012 viste at det den gang var over 500.000 voksne nordmenn som mente at staten Israel fortjener spesiell støtte. MIFF kan fortsette å vokse med 24,6 prosent i året helt fram til år 2034 før vi har tømt hele dette reservoaret av potensielle medlemmer!

Forrige artikkelAtomavtale kan bli inngått uten klare svar fra Iran
Neste artikkelMIFF sikter mot 18.000 medlemmer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.