MIFF taler Israels sak i Genève

Kjetil Ravn Hansen fra MIFFs hovedstyre og leder for MIFF Oslo taler Israels sak under stor demonstrasjon i Genève mandag.

Kjetil Ravn Hansen. (Foto: MIFF)
Kjetil Ravn Hansen. (Foto: MIFF)

Som MIFF meldte 18. juni, vil det bli avholdt en stor støttemarkering for Israel i Genève mandag 29. juni. Markeringen finner sted samme dag som FNs menneskerettighetsråd i byen behandler Davis-rapporten om Gaza-krigen 2014. Rapporten blir avvist i Israel som en partisk og politisk rapport fra en partisk institusjon.

Kjetil Ravn Hansen, nyvalgt medlem av MIFFs hovedstyre og leder av MIFF Oslo, kommer til å delta på vegne av MIFF under støttemarkeringen i Genève mandag. Han kommer også til å gi en kort hilsen under markeringen på vegne av alle MIFFs ni tusen medlemmer.

– MIFF er glad for å kunne sende en representant for å protestere mot dobbeltstandarden Israel blir utsatt for av FNs menneskerettighetsråd, sier Morten Fjell Rasmussen, styreleder i MIFF.

Klikk her for å melde deg på demonstrasjonens Facebook-side.

Forrige artikkelHva MIFF er og hva MIFF ikke er
Neste artikkelMIFF Trondheim stod på stand i tre dager
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.