MIFF taler Israels sak i Genève

Kjetil Ravn Hansen fra MIFFs hovedstyre og leder for MIFF Oslo taler Israels sak under stor demonstrasjon i Genève mandag.
Kjetil Ravn Hansen. (Foto: MIFF)
Kjetil Ravn Hansen. (Foto: MIFF)

Som MIFF meldte 18. juni, vil det bli avholdt en stor støttemarkering for Israel i Genève mandag 29. juni. Markeringen finner sted samme dag som FNs menneskerettighetsråd i byen behandler Davis-rapporten om Gaza-krigen 2014. Rapporten blir avvist i Israel som en partisk og politisk rapport fra en partisk institusjon.

Kjetil Ravn Hansen, nyvalgt medlem av MIFFs hovedstyre og leder av MIFF Oslo, kommer til å delta på vegne av MIFF under støttemarkeringen i Genève mandag. Han kommer også til å gi en kort hilsen under markeringen på vegne av alle MIFFs ni tusen medlemmer.

– MIFF er glad for å kunne sende en representant for å protestere mot dobbeltstandarden Israel blir utsatt for av FNs menneskerettighetsråd, sier Morten Fjell Rasmussen, styreleder i MIFF.

Klikk her for å melde deg på demonstrasjonens Facebook-side.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise