MIFF deltar på Israel-markering i Stockholm

Søndag 30. august taler Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre, på stormarkering for Israel i Stockholm.

Bengt-Ove Nordgård (innfelt) taler Israels sak i Stockholm søndag 30. august. (Foto: MIFF/ Privat)
Bengt-Ove Nordgård (innfelt) taler Israels sak i Stockholm søndag 30. august. (Foto: MIFF/ Privat)

– Du ønsker ikke å gå glipp av årets største zionistiske arrangement i Skandinavia, skriver arrangørene av pro-Israel markeringen i Stockholm. Fra kl. 13 til 15 søndag 30. august samles Israel-venner fra hele Sverige til demonstrasjon på Raul Wallenbergs torg sentralt i Stockholm by. Det kommer også gjester fra de andre nordiske land.

– Som alltid blir det flott israelsk musikk, israelske flagg og fantastiske taler, sier Saskia Pantell i Sionistiska Federationen i Sverige.

En av årets talere er MIFFs Bengt-Ove Nordgård. Med Israel for fred (MIFF) står også som medarrangør for demonstrasjonen.

– Jeg gleder meg veldig til å tale Israels sak og fortelle om MIFFs arbeid i Sverige, sier Nordgård.

Dersom MIFF-medlemmer ønsker å dra til Stockholm, ta med norske og israelske flagg og møt opp på Raul Wallenbergs torg kl. 13 søndag 30. august!

Her er Facebook-invitasjonen  til demonstrasjonen.

PS! Selv om du ikke selv kan delta, kan du skrive en hilsen med støtte til arrangørene på Facebook-siden.

Forrige artikkelNetanyahu: – Iransk offiser stod bak angrep
Neste artikkelIsraelske artister til Drammen Sacred Festival
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.