Ambassadøren fikk varm velkomst i Tønsberg

– Det beste møtet vi har hatt noen gang, sier Torben von Huth, nestleder i MIFF Vestfold.

Ambassadør Raphael Schutz taler i MIFF Vestfold 2. september 2015. (Foto: Torben von Huth)
Ambassadør Raphael Schutz taler i MIFF Vestfold 2. september 2015. (Foto: Torben von Huth)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Omkring 50 Israel-venner fra hele Vestfold møtte fram da Israels ambassadør Raphael Schutz holdt foredrag i MIFFs lokalforening onsdag 2. september.

Torben von Huth, nestleder i MIFF Vestfold, er strålende fornøyd med møtet.

– Jeg mener dette er det beste møtet vi har hatt noen gang, sier han. Mange av deltakerne på møtet takket for initaitivet. Et stort politioppbud sikret ambassadøren i forbindelse med besøket i Tønsberg.

MIFF satser stort i Vestfold og Østfold denne måneden. I midten av måneden vil ca. 150.000 familier motta et spesialmagasin med israelernes beste argumenter i postkassen.

Forrige artikkelMIFF talte Israels sak i Stockholm
Neste artikkelStans pengestrømmen til UNRWA-ansattes jødehat!
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.